Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Ympäristövastuullisen tapahtumajärjestäjän opas on julkaistu

Kainuun Liikunta on julkaissut ympäristövastuullisen tapahtumajärjestäjän oppaan ja opasvideon. Oppaan tarkoitus on auttaa tapahtumajärjestäjiä suunnittelemaan tapahtumia siten, että niiden järjestämisestä koituu minimaalisen pieni vahinko ympäristölle.

Opas on tuotettu osana Euroopan aluekehitysrahaston tukemaa Ekosport Kainuu -hanketta. Hankkeen tavoitteena on ollut edistää ympäristövastuullista tapahtumajärjestämistä paitsi Kainuun Liikunnan omissa tapahtumissa, myös muiden kainuulaisten tapahtumajärjestäjien parissa. Yksi hankkeen konkreettisista toimenpiteistä on juuri tämän oppaan valmistaminen, jotta tietotaito ja osaaminen ympäristövastuullisuudesta kasvaa ja päätyy mahdollisimman monien tapahtumajärjestäjien supervoimaksi.

Ympäristövastuullisen tapahtumajärjestäjän opas on ladattavissa osoitteessa https://kainuunliikunta.fi/vastuullisuus/, ja opasvideo on katsottavissa Kainuun Liikunnan Youtube-kanavalla.

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.