Kasva Urheilijaksi -leiri

Kasva Urheilijaksi -leirit Vuokatin Urheiluopistolla.

Hei, sinä 10-15-vuotias urheileva nuori!

Haluatko sinä:

– Kunnon tekemistä ja uusia ystäviä?
– Tutustua kilpaurheilumaiseen harjoitteluun ja leiritykseen?
– Kokea monipuolisen harjoittelun merkityksen urheilu-urallasi?

Kainuun Liikunta, Vuokatin Urheiluopisto ja kainuulaiset urheiluseurat järjestävät vuoden aikana kolome Kasva Urheilijaksi -leiriä kainuulaisille urheilijan aluille.

Leirit ovat tarkoitettu 10-15-vuotilaille urheileville koululaisille. Leirille otetaan mukaan 20 motivoituneinta nuorta, jotka haluavat kokea monipuolisen harjoittelun merkityksen omalla urheilijan uravalinnallaan. Urheilijavalinnat leireille tekevät Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajat.

Tavoite

Leirien tarkoitus on tutustaa nuoret kilpaurheilumaiseen harjoitteluun ja leiritykseen. Päätavoitteena on tukea urheilijan yksilöllistä kehittymistä urheilijan polulla.

Keskeisemmät teemat leireillä ovat urheilijaksi kasvaminen ja monipuolinen harjoittelu kuten liikehallinta, liikkuvuus ja voima. Nämä teemat muodostavat rungon leireille, joiden vaativuutta lisätään leiri leiriltä. Lisäksi leireillä nuoret testataan Olympiakomitean Kasva Urheilijaksi – testeillä.

Akatemiatoiminta

Akatemiatoiminnan mukaisesti yhdistämme leireillä urheilun ja koulunkäynnin. Koulunkäynnistä vastaavat koulutetut opettajat.

Valmentajat

Leirivalmennuksesta vastaavat Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian ammattivalmentajat yhdessä kainuulaisten seurojen huippuvalmentajien kanssa.

Valmentajat ja huoltajat mukaan!

Valmentajat ja huoltajat ovat tervetulleen mukaan leireille. Valmentajilla ja huoltajilla on mahdollista olla mukana koko leirillä ja seurata ammattivalmentajien harjoituksia ja osallistua teemaluentoihin.

Tavoitteena on käynnistää Kasva urheilijaksi -leiri syksyllä 2020!

Lisätietoja

Teemu Takalo
Toiminnanjohtaja (LitT)
+358 44 532 5921
teemu.takalo(at)kainuunliikunta.fi