Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Miten MIKSI-sukupolvea johdetaan? -webinaari Teamsissa 26.4.2022

Kainuun Liikunnan hallinnoima Ekosport Kainuu -hanke tarjoaa kaikille avoimen ja maksuttoman ”Miten MIKSI-sukupolvea johdetaan?” -webinaarin tiistaina 26.4.2022 klo 9.00-10.30 Teams-yhteydellä. Webinaarissa pääpuhujana on Viestintätoimisto Kumppanian partneri Jenni Rajahalme.

Työelämään on saatu uusi milleniaalisukupolvi, eli 1980-luvun alun ja 1990-luvun puolivälin välillä syntynyt sukupolvi. Jenni Rajahalme kutsuu tätä sukupolvea MIKSI-sukupolveksi. Milleniaaleilla on valtava määrä kysymyksiä, mikä pakottaa meidät etsimään vastauksia, halusimme tai emme. Miksi teemme näitä asioita? Miksi teemme asiat juuri näin? Enää ei riitä vastaukseksi ”näin on aina tehty”.

Webinaarissa pureudutaan tärkeään kysymykseen: miten tätä MIKSI-sukupolvea johdetaan? Milleniaalit haluavat olla luomassa parempaa maailmaa. Siinä maailmassa ihmiset ovat suvaitsevaisia, vastuullisia ja tuotteliaita. Esihenkilöt tarvitsevat uudenlaisia hurmausliikkeitä eri sukupolville. Merkityksellinen työ on jokaisen haave. Vastataksemme haasteeseen on yritysten ja yhteisöjen kyettävä sanoittamaan uudella tavalla tekemistään. Luoda tarina, jonka osaksi kaikki haluavat tulla.

Jenni Rajahalmeen ainutlaatuinen tapa kertoa tarinoita ja ratkaisuja on mieleenpainuvaa ja innostavaa. Taustalla on yli 15 vuoden kokemus työelämän ja viestinnän kehittämisestä. Jenni on erikoistunut johtajuuden hurmausliikkeisiin.

Lisäksi webinaarissa käydään läpi 30.4.2022 päättyvän Ekosport Kainuu -hankkeen toimenpiteitä ja tuloksia. Ekosport Kainuu on Kainuun Liikunnan hallinnoima Euroopan aluekehitysrahaston rahoittama hanke, joka kehittää Kainuun Liikunnan tapahtumien ympäristö- ja ilmastovastuullisuutta ja brändiä sekä kainuulaisten tapahtumanjärjestäjien vastuullisuusosaamista. Hankkeessa mukana ovat myös Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Ekokymppi, Suomussalmen kunta, Sotkamon kunta ja Kajaanin kaupunki.

Ilmoittaudu kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin 25.4.2022 mennessä tästä!

Lisätietoja antaa
Anni Heikkinen
Ekosport Kainuu -hankkeen projektipäällikkö
044 532 5923
anni.heikkinen@kainuunliikunta.fi

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.