Kunnon tekijöiden hakuaikaa jatkettu!

Kainuun Liikunta ry hakee
– seuratoiminnan ja kilpaurheilun asiantuntijaa
– varhaiskasvatuksen liikunnan asiantuntijaa
– asiantuntijaa Liikkuva koulu ja opiskelu -toimintaan

Tarjoamme Sinulle paikan monipuolisessa ja eteenpäin pyrkivässä liikunnan aluejärjestössä, jossa pääset mukaan kainuulaisen liikunnan ja urheilun kehittämistyöhön. Tehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja ideoitasi osana aktiivista ja osaavaa joukkoa. Olemme jatkaneet hakuaikaa, ja haku kaikkiin tehtäviin päättyy perjantaina 14.12.2018 klo 16.00, joten ole nopea!

Seuratoiminnan ja kilpaurheilun asiantuntija
Ydintehtäviisi kuuluvat kainuulaisen urheiluseuratoimintaosaamisen kehittäminen sekä kainuulaisen lapsen ja nuoren urheilijanpolun edistäminen. Tähän liittyen vastaat Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian Kajaanin toiminnan organisoinnista ja kehittämisestä. Lisäksi olet mukana toteuttamassa Kainuun Liikunnan omia tapahtumia, kuten Vuokatti Hiihtoa, Halti Outdoor Weekendiä sekä Kainuun Urheilugaalaa. Osallistut myös yleisesti liikunnan ja urheilun kehittämistyöhön yli toimialarajojen. Urheiluseurojen lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä eri oppilaitosten kanssa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 31.12.2020 asti. Lue lisää TE-toimiston sivuilta.

Varhaiskasvatuksen liikunnan asiantuntija
Olet aktiivinen toimija, jolle pienten lasten liikkuminen on sydäntä lähellä oleva asia. Haluat edistää varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositusten toteutumista kainuulaisessa varhaiskasvatuksessa valtakunnallisten vasu-perusteiden mukaisesti. Tuet varhaiskasvatuksen esimiehiä ja henkilöstöä toteuttamaan valtakunnallista Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmaa, edistät paikallista ja alueellista yhteistyötä sekä sparraat toimijoita kehittämään omaa toimintaansa. Lisäksi osallistut aktiivisesti valtakunnalliseen verkostoyhteistyöhön eri toimijoiden kanssa. Toimit myös kouluttajana eri varhaiskasvatuksen liikunnan koulutuksissa. Työsuhde on osa-aikainen (n. 37,5 h/kk) sekä määräaikainen ja kestää 31.12.2019 asti. Lue lisää TE-toimiston sivuilta.

Asiantuntija Liikkuva koulu ja opiskelu -toimintaan
Olet aktiivinen toimija, joka haluat edistää lasten ja nuorten päivittäistä fyysistä aktiivisuutta koulu- ja opiskelupäivien aikana. Haluat edistää Liikkuva koulu -toiminnan juurtumista osaksi kainuulaisten peruskoulujen toimintakulttuuria sekä innostaa toisen asteen oppilaitoksia edistämään Liikkuva opiskelu -toimintaa sparraamalla toimijoita omassa kehittämistyössään. Olet myös valmis yhteistyöllä edistämään lasten ja nuorten harrastamisen mahdollisuuksia erityisesti koulu- ja opiskelupäivien yhteydessä. Osallistut aktiivisesti niin paikalliseen, maakunnalliseen kuin valtakunnalliseenkin verkostotyöhön. Toimit myös kouluttajana eri koulutoimijoille suunnatuissa koulutuksissa. Osaat työskennellä niin hallinnon toimijoiden, opettajien kuin nuortenkin kanssa. Työsuhde on osa-aikainen (n. 40-50 %/kk) sekä määräaikainen ja kestää 31.12.2019 asti (mahdollisesti 28.2.2020 saakka). Lue lisää TE-toimiston sivuilta.

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *