Vastuullisuus yrityksen toiminnassa -verkkoseminaari

Kuntopolku yrittäjyyteen -hanke tarjoaa maksutta:
Vastuullisuus yrityksen toiminnassa -verkkoseminaari ja aamupala
Perjantaina 29.11.2019 klo 8.00-10.30
Sokos Hotel Valjuksessa (os. Kauppakatu 20, Kajaani)

Aamu alkaa aamupalalla klo 8.00, ja koulutus starttaa klo 8.30. Koulutus tulee Kajaaniin etäyhteydellä, ja kouluttajana toimii Katja Vaulio, ympäristöalan ja vastuullisen matkailun ammattilainen, kouluttaja, kirjoittaja, matkailijatar ja opas. Koulutus auttaa Sinua ja yritystäsi maailman myllerryksessä ja muutoksessa.

Vastuullisuus yrityksen toiminnassa -verkkoseminaarissa käydään läpi vastuullisuutta yritystoiminnassa sekä vastuullisen matkailutoiminnan näkökulmaa.
– Miten muutetaan yrityksen toimintaa vastuullisemmaksi?
– Miten markkinoidaan yrityksen vastuullisuutta?
– Miten voin matkustaa vastuullisesti?

Seminaari on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille ja yrittäjähenkisille sekä omasta ympäristöstään kiinnostuneille. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea ja ilmoittaudu mukaan heti ja viimeistään 21.11.2019 mennessä.

Vastuullisuus yrityksen toiminnassa -verkkoseminaari on osa Kainuun Liikunnan hallinnoimaa Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa Kuntopolku yrittäjyyteen -hanketta. Mukana hankkeessa ovat myös Intotalo Oy, Vuokatin Urheiluopisto, Kainuun Osuuspankki, Ylä-Kainuun Osuuspankki ja Kainuun Liitto sekä Kajaani, Kuhmo, Sotkamo ja Suomussalmi.

Lisätietoja
Anni Heikkinen
Kunnon tekijä
+358 44 532 5923
anni.heikkinen(at)kainuunliikunta.fi

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *