Kainuun Liikunta ry - Logo valkoisella tekstillä.

Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Vastaa ja vaikuta Kainuun Liikunnan strategiakyselyyn

Kainuun Liikunta on käynnistänyt strategian päivitystyön. Päivitystyön tueksi keräämme tietoa laajasti jäsenyhteisöiltämme, kumppaneiltamme, sidosryhmiimme kuuluvilta, asiakkailta sekä kaikilta Kainuun Liikunnan toiminnasta kiinnostuneilta. Nyt juuri sinulla on mahdollisuus tuoda ajatuksesi esille siitä, mitä Kainuun Liikunnan toiminnan tulisi tulevaisuudessa olla.

Kysely toteutetaan täysin anonyymisti ja kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Kyselyyn vastaaminen vie n. 10-15 minuuttia. Vastausaika kyselyyn päättyy sunnuntaina 18.4.2021 klo 23.59.

Pääset kyselyyn tästä.

Tämä kysely on myös osa Kainuun Liikunnan työntekijän Ira Liuskin liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetyötä. Opinnäytetyön tavoitteena on tuottaa kattavat lähtötilanneanalyysit Co-creation eli yhteiskehittämisen avulla Kainuun Liikunnan strategiatyön tueksi. Toimintamallissa osallistetaan aiempaa laajempi joukko esimerkiksi strategian kehittämiseen, mikä tässä tilanteessa tarkoittaa työntekijöiden, asiakkaiden ja muiden kumppaneiden hyödyntämistä vuorovaikutteisella ja avoimella tavalla organisaation toiminnan kehittämisessä. Tämän kyselyn lisäksi muita tiedonahankintatapoja strategian päivitystyön tueksi ovat mm. ulkoiset toimintaympäristön analyysit sekä organisaation sisäiset analyysit.

Lisätietoja strategiatyöstä antaa
toiminnanjohtaja Teemu Takalo
teemu.takalo@kainuunliikunta.fi
044-5325921

Lisätietoja tästä kyselystä ja opinnäytetyöstä antaa
lasten liikunnan asiantuntija Ira Liuski
ira.liuski@kainuunliikunta.fi
044-5325918

Jaa viesti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.