Uusi Kunnon tekijä valittu Kainuun Liikunnalle

Lasten liikunnan asiantuntija Ira Liuskin jäädessä äitiysvapaalle Kainuun Liikunnalle haettiin työntekijää varhaiskasvatuksen sekä Liikkuva koulu ja opiskelu -toiminnan hankkeisiin. Työtehtäviin valittiin kajaanilainen Tanja Niskanen (KM).

Tulevaa työtään Tanja kuvaa seuraavasti: Työtehtäviini kuuluvat varhaiskasvatuksen liikunnan, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu – toiminnan asiantuntijan tehtävät, eli sijaistan syntymäpäiväkaimaani Liuskin Iraa. Käytännössä siis koordinoin lasten ja nuorten liikunnan hankkeita, tuen varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen esimiehiä ja henkilöstöä toteuttamaan valtakunnallista Ilo kasvaa liikkuen, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu toimintaa. Edistän näihin hankkeisiin liittyen paikallista ja alueellista yhteistyötä sekä kannustan toimijoita kehittämään omaa toimintaansa. Käytännössä siis kierrän Kainuun ja Vaalan päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa tapaamassa henkilökuntaa. Tavoitteenamme on vakiinnuttaa fyysinen aktiivisuus osaksi lasten ja nuorten varhaiskasvatus- tai koulupäivää. Toimin myös kouluttajana erilaisissa varhaiskasvatuksen liikunnan koulutuksissa.
Olen innoissani siitä, että pääsen mukaan tukemaan lasten ja nuorten hyvinvointia liikunnan keinoin. Taustaltani olen varhaiskasvatuksen opettaja sekä kasvatuspsykologi, joten näen päivittäisen fyysisen aktiivisuuden olevan yksi tärkeä osa-alue lapsen ja nuoren kehityksessä monen muun osa-alueen rinnalla. Odotan myös kohtaamisia varhaiskasvatuksen ja koulujen henkilöstön kanssa: toivon, että voin antaa tukea myös heidän arjen työhönsä.

Tanjan yhteystiedot:
Tanja Niskanen
tanja.niskanen(a)kainuunliikunta.fi
044-7711755

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *