Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Tutustu Valtti-ohjelmaan videoiden avulla

Valtti-ohjelmaan on haku käynnissä 30.4.2021 saakka.

Suomen Paralympiakomitean koordinoiman Valtti-ohjelman avulla pyritään löytämään erityistä tukea tarvitseville 6-23-vuotiaille lapsille ja nuorille liikuntaharrastus. Valtti-ohjelmaan valittu lapsi tai nuori saa oman henkilökohtaisen Valtin. Valtti toimii ohjattavansa liikuntakaverina ja harrastuksen pariin saattajana. Valtti etsii ohjattavalleen vähintään neljä liikuntakokeilumahdollisuutta ja on mukana liikuntakerroilla tukena, kannustajana ja kaverina. Kainuussa Valtti-toimintaa koordinoi Kainuun Liikunta, ja Valtti-ohjaajina toimivat Kajaanin ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijat.

Perhe voi hakea mukaan Valtti-ohjelmaan tämän lomakkeen avulla: Haluan oman Valtin -hakulomakkeeseen

Alla olevien lyhyiden videoiden avulla voit tutustua Valtti-ohjelmaan tarkemmin:
Valtti-ohjelma pähkinänkuoressa, mistä on kyse?
Mistä Valtti-ohjelmassa on kyse ja mitä se tarjoaa opiskelijalle? Liikunnanohjaajaopiskelija Iida kertoo kokemuksistaan Valttina.
Mistä Valtti-ohjelmassa on kyse ja mitä se tarjoaa ohjelmaan osallistuville perheille? Kahden perheen kokemuksia Valtti-ohjelmasta.
Mistä Valtti-ohjelmassa on kyse ja mitä se tarjoaa urheiluseuroille? Kaksi seuratoimijaa rohkaisee seuroja avoimeen harrastustoimintaan.
Mistä Valtti-ohjelmassa on kyse ja mitä se tarjoaa opettajalle? Opettajan kokemuksia Valtti-ohjelman hyödyntämisestä osana opintokokonaisuuksia sekä verkostoitumisen apuna.

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *