Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Tulossa uusi perheliikuntatapahtuma Kids´ Adventure -perheseikkailu

Kids´Adventure -perheseikkailu on uusi maksuton perheliikuntatapahtuma Kainuun Liikunnan tapahtumatarjonnassa. Hossan Luontokeskuksen ulkoympäristössä (os. Jatkonsalmentie 6, 89920 Ruhtinansalmi) perjantaina 10.9.2021 klo 17.00-20.00 järjestettävä perheseikkailu on suunnattu erityisesti pienten lasten perheille.

Kids´Adventure -perheseikkailu on matalan kynnyksen perheliikuntatapahtuma, joka tarjoaa lapsille ja lapsiperheille tunnelmia aikuisten Lost in Kainuu -seikkailukisojen tehtävistä. Perheseikkailussa on luvassa liikunta- ja yhteistoimintatehtäviä erilaisilla rastipisteillä. Tehtävät eivät vaadi erityisosaamista tai -varusteita. Perheseikkailussa edetään turvallisesti lasten edellytysten mukaan, ja seikkailun tunnelmaa haetaan muuten kuin extreme-tehtävien avulla.

Perheseikkailuun osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Seikkailemaan voi lähteä vapaasti oman aikataulun mukaan tapahtuman aikana. Hossan Luontokeskuksella on ohjattu opastus perheseikkailuun. Osallistujilla on seikkailun yhteydessä mahdollisuus nauttia omia eväitä tai hyödyntää kahvilan palveluita sen aukioloaikana.

Perheseikkailun järjestelyissä on huomioitu terveysturvallisuus ja vallitsevat viranomaisten määräykset ja suositukset. Perheet liikkuvat seikkailun aikana omissa ryhmissään ja erilaisten välineiden käyttö toimintapisteillä on minimoitu. Suosittelemme maskin käyttöä tilanteissa, joissa turvavälien pitäminen ei hetkellisesti toteudu. Tapahtumassa on saatavilla käsidesiä sekä käsienpesumahdollisuus.

Tervetuloa seikkailemaan Hossan kauniiseen luontoon!

Kainuun Liikunta - Euroopan Aluekehitysrahasto logo.

Kainuun Liikunta ry - Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 logo.

Lisätietoja
Ira Liuski
ira.liuski(a)kainuunliikunta.fi
puh. 044-532 5918

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *