Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Tule mukaan tekemään Kainuun Liikunnan joulukalenteria

Kainuun Liikunta tuottaa tänä vuonna joulukalenterin, jolla aktivoidaan kainuulaisia liikkumaan. Toivomme kainuulaisia urheiluseuroja ja harrasteyhdistyksiä sekä paikallisia liikunta-alan yrityksiä mukaan kalenterin tekoon!

Mistä on kyse?
Jokaisen joulukalenterin luukku on oman kehonpainolla tai joka kodista löytyvillä välineillä (esim. tuoli) toteutettava liikehaaste sisällä tai ulkona.

Millainen liikkeen tulee olla?
Jokainen luukku on videona näytettävä liikehaaste, kuten punnerrus, istumaannousu, kyykky, pituushyppy tai mitä ikinä keksitäänkään. Luovuutta saa ja kannattaa käyttää. Liike voi liittyä seuran omaan lajiin. Tässä saa mielikuvitus lentää niin pitkään, kun liikettä voi tehdä kuka tahansa X kertaa kotona tai ulkona.

Millainen videon pitää olla?
Videopätkän ei tarvitse olla pitkä, ja puhelimella kuvattukin voi riittää. Esimerkiksi: 20 sekunnin aikana X määrä punnerruksia tai vauhditon pituushyppy –paljonko sait tulokseksi?

Miten joulukalenteri toimii?
Luukut avataan eli julkaisut tehdään Kainuun Liikunnan Facebook- ja Instagram-tileillä sekä seurojen ja yritysten omilla somesivuilla, kun niiden päivä koittaa. Jokainen julkaisu ajoitetaan aamulle aikavälillä 1.12.–24.12.2020. Haasteeseen osallistuja kommentoi postausta suoritettuaan haasteen ja merkitsee kommenttiinsa myös kaverinsa, ja näin levittää liikuntahaastetta isommalle yleisölle. Joka viikko Kainuun Liikunta arpoo palkintoja haasteeseen osallistuneiden kesken.

Miten seura voi osallistua?
Ilmoittaudu mukaan tästä 23.11.2020 mennessä ja merkkaa taulukkoon haluamallesi vapaalle päivälle seuran nimi, sometili ja liike (huom! ei samaa liikettä kahdesti). Lähetä video osoitteeseen toimisto@kainuunliikunta.fi ja villetikkanen1@kamk.fi julkaisua edeltävän viikon keskiviikkoon mennessä.

Lisätietoja antaa
Ville Tikkanen
villetikkanen1@kamk.fi
Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelija ja Kainuun Liikunnan harjoittelija

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *