Tuhat T-paitaa tarjolla

Kainuun Liikunta oli järjestelyvastuussa maaliskuun lopussa järjestettävistä Barents Winter Games 2020 -kisoista, ja Kajaaniin odotettiin 1200 15-25-vuotiasta nuorta urheilijaa Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Venäjältä. Koronapandemian vuoksi kisat jouduttiin perumaan vain muutamaa viikkoa ennen tapahtumaa.

Kisoihin ehdittiin tilaamaan vuoden 2020 logolla tuhat t-paitaa ja ranneketta, jotka jäivät käyttämättä. Nyt Kainuun Liikunta haluaa lahjoittaa tuhat kappaletta käyttämättömiä kisapaitoja ja tuhat ranneketta niitä eniten tarvitseville! Paidat ovat hyvälaatuisia ja teknistä materiaalia, joten ne sopivat niin vapaa-aikaan kuin urheiluunkin.

Paitoja ja rannekkeita voidaan lahjoittaa esimerkiksi kouluihin, urheiluseuroille ja muille organisaatioille.
Ilmianna kisapaitoja ja rannekkeita eniten tarvitseva tästä perusteluineen tiistaihin 22.9.2020 mennessä! Julkaisemme lahjoituskohteen/-kohteet valtakunnallisena Seurapaitapäivänä 29.9.2020.

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

7 ajatusta aiheesta “Tuhat T-paitaa tarjolla”

 1. Haluaisin lahjoittaa paitoja junnuhokin team09 – U12 joukkueelle ja toimihenkilöille oheistreeneissä käytettäviksi. Joukkueen vanhemmat olivat rohkeasti valmistautuneet toimimaan kyseisissä kisoissa toimihenkilöinä jääkiekon osalta, vaikka tiedossa oli mm. englannin kielellä kuuluttamista. Tätä yhdessä pelissä ehdittiin jo harjoitellakin! Paidoista jäisi mukava muisto ja ne sopisivat teknisen materiaalin puolesta hyvin junnupelaajien oheisharjoitteluun lisävirtaa antamaan. 😊👊

 2. Leppävirran Viri ottaisi mielelläni vastaan jaettavaksi lapsille ja nuorille. Olemme Leppävirran suurin seura. Liikutamme vauvasta vaariin. Jaostoja cheerleader, hiihto, ampumahiihto, yleisurheilu, lentopallo, pesäpallo ja pyöräily. Lisäksi vastaamme koulujen liikuntailtapäiväkerhotoiminnasta ja kehitämme muiden alueen seurojen kanssa lasten ja nuorten oheisharjoittelu toimintaa. Viikottain seuran toiminnassa on 1000 lasta ja nuorta. Uudet varusteet ja treenipaidat varmasti ilahduttaisi saajia.

 3. Seppo Malinen/ sihteeri

  Kuhmon Kiva Pesis/ pesiskoulu haluaisi paitoja ja rannekkeita nuorille pesikoululaisille jaettavaksi mielellään 30 kpl.

  1. Heli Husso

   Hei, paidat olisivat todella hieno lahjoitus kaikille Kajaanin 7-luokkalaisille nuorille.
   Heillä on juuri alkanut uusi elämänvaihe, paidat tulisivat varmasti käyttöön ja jäisivät myös mukavana muistona tästä vuodesta.

 4. Voisi lahjoittaa koko homman kaikkialle Kainuuseen. Väkimäärään suhteutettuna jako kunnille, jossa nimenomaan nuorisoliikunnan ryhmiin.

 5. Kerttu Härkönen

  Parikymmentä paitaa voisi lahjoittaa arpajaispalkinnoiksi lokakuussa Kajaanissa järjestettävien valtakunnallisten opaspäivien arpajaisiin! Matkailuoppaat ympäri maata tekevät tärkeää työtä matkailun ja paikallisuuden lipunkantajina ja komeat paidat olisivat voittajille hieno tuliainen Kainuusta!

 6. Paidat tulisi lahjoittaa kainuulaisille urheiluseuroille, joilla on junioritoimintaa. Lajista riippumatta. Tärkeää toimintaa lasten ja nuorten liikunta- ja harrastustoiminta, joka toteutetaan usein talkootoimintana. Ehkäisee osaltaan syrjäytymistä ja liikkumattomuutta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *