Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus uusille ohjaajille

Kainuun Liikunta järjestää tiistaina 14.2.2023 klo 17.30-20.30 Tervetuloa ohjaajaksi -koulutuksen. Koulutus pidetään Kajaanissa, Kainuun Liikunnan kokoustilassa (os. Ketunpolku 1, Tieto 1, Kajaani). Koulutus on tarkoitettu pääasiassa 6-11-vuotiaiden lasten uusille ja aloitteleville ohjaajille tai jo ohjaajana toimiville. Koulutus antaa perustiedot lasten urheilun tärkeistä asioista, liikunnan monipuolisuudesta, ohjaajana toimimisesta ja itse ohjaamisesta. Koulutuksessa keskustellaan ja etsitään yhdessä ratkaisuja mm. ryhmän hallintaan ja harjoituskerran suunnitteluun. Koulutus ei sisällä liikuntaosuutta.

Ilmoittaudu koulutukseen sunnuntaihin 12.2.2023 mennessä tästä.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen toteutuminen edellyttää vähintään viiden (5) henkilön ilmoittautumista. Koulutuksen osallistujia ei ole vakuutettu Kainuun Liikunnan toimesta. Koulutuksen hinta: 20,00 euroa/osallistuja.

Lisätietoja antaa:
Ira Liuski
Kainuun Liikunta ry
ira.liuski(a)kainuunliikunta.fi
044-5325918

Jaa viesti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.