Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Suositut Parkour-ohjaajakoulutukset elokuussa Kainuussa

Kainuun Liikunta järjestää elokuussa yhteistyössä Suomen Parkour ry:n kanssa kolme Parkour-ohjaajan introkoulutusta (LIAM)!

Kuuden tunnin LIAM-koulutus antaa hyvät valmiudet ohjata parkouria liikuntatunneilla, kunnan kerhotoiminnassa ja seurojen harrastustoiminnassa. Omien taitojen kehittymisen lomassa harjoitellaan ratojen rakentamista ja tutustutaan liikuntavälineiden hyödyntämiseen parkourin ohjaamisessa. LIAM-koulutus on introkoulutus lajin pariin, eikä se tähtää säännöllisen parkour-ohjauksen toteutukseen.

Koulutusajankohdat ja -paikkakunnat:
Keskiviikkona 11.8.2021 klo 13.00-19.00 Puolanka
Torstaina 12.8.2021 klo 13.00-19.00 Sotkamo
Perjantaina 13.8.2021 klo 13.00-19.00 Kajaani
(Tarkemmat koulutuspaikat täsmentyvät myöhemmin)

Koulutuksessa tarkastellaan, miten koulun pihaa tai muita ympäristöjä voidaan hyödyntää parkourin ohjaamisessa sekä tutustutaan laajaan kirjoon erilaisia pelejä ja leikkejä. Toiminnallisessa koulutuksessa ei käydä läpi ohjaamisen perusasioita vaan keskitytään parkouriin lajina. Koulutuksessa liikutaan sekä sisällä että ulkona.

Koulutus on suunnattu opettajille sekä kaikille lasten ja nuorten kanssa toimiville, valmentajille ja ohjaajille eri toimintaympäristöissä.

Kouluttaja: Kaisla Nurmi, Suomen Parkour ry:n kouluttaja

Koulutuksen hinta: 70,00 euroa/osallistuja

Ilmoittaudu valitsemaasi koulutukseen tästä viimeistään 10.8.2021. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäiset 15 henkilöä. Mikäli koulutuksessa on tilaa, otetaan myös jälki-ilmoittautumset huomioon. Muistathan, että koulutukseen ilmoittautuminen on sitova! Kaikille ilmoittautuneille lähetetään koulutusvahvistus ennen koulutusta sähköpostitse. Yksittäisen koulutuksen toteutuminen edellyttää vähintään 10 hengen ilmoittautumista.

Koulutukseen osallistujia ei ole vakuutettu Kainuun Liikunnan toimesta. Koulutukseen osallistujan tulee huolehtia, että hänen vakuutusturvansa on kunnossa.

Lisätietoja koulutuksesta
Ira Liuski
ira.liuski(a)kainuunliikunta.fi
044-5325918 (lomalla 5.7.-1.8.2021)

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.