Seripoint Oy:stä Kainuun Liikunnan kunnon kumppani

Kainuun Liikunta on solminut Seripoint Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen vuosille 2019 ja 2020! Kunnon kumppanuudesta hyötyvät jatkossa myös Kainuun Liikunnan jäsenet, jotka saavat seura-asut ja yksilölliset tuotteet omalla logolla, ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti jäsenhintaan.


Seripoint Oy tarjoaa Kainuun Liikunnan jäsenille 7 %:n alennuksen verottomasta tuotehinnasta (ei koske merkkausta), ja tilauksen hoitajalle vaihtuvan kausituotteen (kesällä 2019 Seripointin kesälippis ja Tritan BPA-free juomapullo) 1 setti/tilaus! Minimitilaus 300,00 euroa. Jäsenetu on voimassa 31.12.2019 saakka.

Ota yhteyttä Seripointiin! Soita, lähetä sähköpostia tai mene käymään. Seripointilla kerrotaan mielellään lisää toimintaan liittyvistä asioista, tuotteista, aikatauluista ja kustannuksista. Seripointilaiset tulevat myös mielellään esittelemään tuotteitaan paikan päälle. Asiakapalvelu ja myyntinäyttely Kajaanissa on avoinna ma-pe klo 9.00-16.30. (HUOM! Heinäkuussa suljetaan poikkeuksellisesti jo 16.00) Asiakasnouto ja rahtipalvelut ovat avoinna ma-pe klo 7-16.30. (HUOM! Heinäkuussa suljetaan poikkeuksellisesti jo 16.00).

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *