Kainuun Liikunta ry - Logo valkoisella tekstillä.

Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Päivi ja Henrik Töyrylä ovat toukokuun liikunnan edistäjät

Kainuun Liikunta on valinnut toukokuun liikunnan edistäjiksi Kuhmon Kiva-Lentis ry:n aktiiviset toimijat Päivi Töyrylän ja Henrik Töyrylän! Molemmat tekevät pyyteetöntä työtä lasten ja nuorten liikuttamisen eteen tunteja laskematta lentopallovalmentajina. Lisäksi Päivi toimii tällä hetkellä Kiva-Lentiksen varapuheenjohtajana ja on mukana myös Kiva Pesis ry:n toiminnassa. Henkka taas on aloittanut lentopallovalmennuksen lähes nollasta. ”Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta lentovalmennuksesta, mutta erilaisten koulutusten ja kokemuksen kautta osaaminen on syventynyt. Koenkin, että jokaiselle innokkaalle löytyy seurasta ja joukkueista erilaisia tehtäviä, kunhan intoa vaan riittää”, Henkka summaa.

Töyrylät toivovatkin lisää innokkaita liikkujia ja seuratoimijoita mukaan liikuntaharrastuksen pariin. Kuhmolainen lentopallo on tällä hetkellä hyvässä nosteessa ja sen toivotaan jatkuvan myös tulevaisuudessa. Paljon onnea ja isot kiitokset Päivi ja Henrik!

Kainuun Liikunta ja Osuuskauppa Maakunta palkitsevat Kainuun Liikunnan 30-vuotisjuhlavuotena joka kuukausi kainuulaisen liikunnan edistäjän.

Jaa viesti

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.