Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Onko Kainuun Liikunnan toiminta yhdenvertaista ja tasa-arvoista? – Vastaa kyselyyn!

Kainuun Liikunnan toimintaa ohjaavat strategiaan (2022-2025) kirjatut viisi arvoa: ilo ja innostus, osaaminen, arvostus, yhteistyö ja vaikuttavuus. Näihin kaikkiin liittyy myös tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen liikunnan ja urheilun edistäminen.

Edellisessä yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmassa (2021-2022) valitsimme kolme kehittämiskohdetta toiminnallemme:
1. Yhdenvertaisuuden huomioiminen Kainuun Liikunnan hallinnollisessa toiminnassa
2. Taloudellisen yhdenvertaisuuden edistäminen kainuulaisessa liikunnassa ja urheilussa
3. Urheilun yleisen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen

Nyt on aika arvioida, miten tässä onnistuimme. Pääset vastaamaan Kainuun Liikunnan yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokyselyyn täältä. Vastaaminen vie vain noin 10-15 minuuttia. Kysely on täysin luottamuksellinen ja toteutetaan anonyymisti. Kyselyn vastaukset tulevat vain Kainuun Liikunnan omaan käyttöön.

Yhdenvertaisuudella tarkoitetaan sitä, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia riippumatta heidän sukupuolestaan, iästään, etnisestä tai kansallisesta alkuperästään, kansalaisuudestaan, kielestään, uskonnostaan ja vakaumuksestaan, mielipiteestään, vammastaan, terveydentilastaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan tai muusta henkilöön liittyvästä syystä.

Tasa-arvo tarkoittaa sukupuolten välistä yhdenvertaisuutta. Tasa-arvolain tarkoituksena on estää sukupuoleen, sukupuoli-identiteettiin tai sukupuolen ilmaisuun perustuva syrjintä.

Muistetaan, että liikunta ja urheilu kuuluvat kaikille.

Jaa viesti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.