Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Materiaalipaketti urheilevien tai aktiivisesti liikkuvien lasten ja nuorten kanssa toimiville aikuisille

Huoltaja, vanhempi, valmentaja, seuratoimija, opettaja tai muu aikuinen, joka toimit urheilevien tai aktiivisesti liikkuvien lasten ja nuorten kanssa: olemme kasanneet sinulle osana Digisti Sporttia Kainuussa -hanketta materiaalipaketin eri aihealueista kuinka tukea lasta tai nuorta urheilun ja arjen tasapainottamisessa sekä niiden parissa.

Materiaalipaketti käsittelee aiheita: kokonaisliikunnan määrä, ravitsemus, uni, palautuminen ja lepo, mielen hyvinvointi ja sen tukeminen arjessa, ruutuaika sekä päihteet ja energiajuomat. Aihealueisiin on kerätty teoriaa ja lähteitä aiheisiin tutustumisen tueksi. Lisäksi esitellään näihin liittyviä digitaalisia sovelluksia ja ohjelmia.

Materiaalipaketti on luotu liikunnan aluejärjestöjen oppimisympäristöön, jonne kirjaudutaan sisälle Suomisportin tunnuksilla. Täyttämällä tietosi tilauslinkin kautta saat sähköpostiisi linkin materiaalipaketin pariin sekä kurssiavaimen sisäänpääsyyn. Tilaa linkki tästä.

Digisti Sporttia Kainuussa -hanke on ESR-rahoitteinen hanke, jonka tavoitteena on lisätä Kainuun alueen urheiluseurojen digi-, hallinto- ja valmennusosaamista.

Jaa viesti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.