Maksuton sirkuksen ja improvisaation päivä nuorille

Lauantaina 19.1.2019 klo 9.30–16.00 15–19-vuotiaille nuorille suunnatussa päivässä tutustutaan yhdessä sirkuksen ja improvisaation maailmaan helppojen ja rentojen harjoitteiden ja pelien avulla. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Vaateta itsesi liikuntaan sopivilla vaatteilla ja rennolla mielellä. Pidetään yhdessä hauskaa!

Kainuun Opistolla (os. Tahvintie 4, Paltamo) järjestettävä päivä on osallistujille maksuton sisältäen ruokailut. Hanke kustantaa matkakustannukset omalta paikkakunnalta opistolle. Ohjaajina toimivat Kajaanin kaupunginteatterin Sanna Heikkinen ja Kainuun Liikunta ry:n Matias Ronkainen.

Ilmoittautumiset torstaihin 10.1.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen karoliina.kuvaja@kajaani.fi. Mainitsethan ilmoittautuessasi mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Päivä on osa valtakunnallista ESR-rahoitteista Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hanketta, jota koordinoi Diakonia-ammattikorkeakoulu. Kainuun osahanketta koordinoi Kajaanin Kaupunginteatteri ja toteuttaa Kaupunginteatterin kanssa yhteistyössä Kainuun Liikunta ry.

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

3 ajatusta aiheesta “Maksuton sirkuksen ja improvisaation päivä nuorille”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *