Kainuun Liikunta ry - Logo valkoisella tekstillä.

Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Maksuton Perheseikkailu Kuhmossa perjantaina 8.9.2023

Kainuun Liikunta järjestää Lost in Kainuu -seikkailutapahtuman yhteydessä koko perheen seikkailutapahtuman Kuhmon urheilukeskuksen alueella (os. Martinpolku 4, Kuhmo) perjantaina 8.9.2023 klo 17.00–19.00.
Maksuttomassa seikkailutapahtumassa lapset pääsevät yhdessä huoltajiensa kanssa suorittamaan erilaisia haastavia tehtäviä. Rastipisteillä on luvassa niin ongelmanratkaisua kuin ketteryyttä vaativia tehtäviä. Rastipisteet sijaitsevat Unskin uran ympäristössä. Reitti on opastettu, ja seikkailun kokonaispituus on yhteensä noin 2 km. Opastus seikkailun alkuun sijaitsee urheilukeskuksen edessä. Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan seikkailemaan voi lähteä vapaasti tapahtuman aikana. Tapahtuman aikana on mahdollisuus seurata aikuisten Lost in Kainuu -seikkailukisan seikkailijoita. Perheseikkailu järjestetään yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijoiden kanssa.
Perheseikkailun reitti on piirretty alla olevaan karttaan violetilla.
Lisätietoja:
Ira Liuski
p. 044-5325918
ira.liuski(a)kainuunliikunta.fi

Jaa viesti

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.