Lisää kunnon tekemistä Kajaanin kampusalueelle

Kainuun Liikunta muuttaa uusiin toimitiloihin Kajaanin ammattikorkeakoulun kampusalueelle Kajaanin Vimpeliin! Noin kymmenen vuoden ajan Kuurnan Kisatiellä ollut toimisto on pakattu muuttolaatikoihin, ja työt uudessa toimistossa Tieto 1 -rakennuksessa alkavat maanantaina 11.11. ”Olemme etsineet jo pitkään meille sopivampia tiloja, ja nyt tärppäsi”, Kainuun Liikunnan toiminnanjohtaja Teemu Takalo kertoo.

Samassa pihapiirissä koulutetaan muun muassa liikunta-alan ammattilaisia, ja tien toiselta puolelta löytyvät Kainuun ammattiopiston opiskelijat. ”Uusi sijainti tarjoaa synergiaetuja ja lisää yhteistyötä sekä Kamkin että Kaon opiskelijoiden kanssa”, Takalo kuvailee.

”Kainuuseen on tulossa lähiaikoina pari urheilun suurtapahtumaa, kun Barents Winter Games järjestetään ensi vuoden alussa Kajaanissa, ja Euroopan Nuorten Talviolympiafestivaalit Vuokatissa vuonna 2021. Sekä nämä että Kainuun Liikunnan vuotuiset liikunnan massatapahtumat kuten Vuokatti Hiihto ja Halti Outdoor Weekend tarjoavat opiskelijoille ainutlaatuisia oppimisen paikkoja käytännön tekemisen kautta”, Takalo lupaa. ”Ja täytyy myöntää, että tapahtumien järjestäminen ei olisi mahdollista ilman opiskelijoiden panosta”, Takalo kiittelee.

Kainuun Liikunnan uusi osoite 11.11.2019 alkaen on Ketunpolku 1, rakennus Tieto 1, Kajaani. Kainuun Liikunta järjestää myöhemmin loppuvuoden aikana avoimien ovien päivän, jonne kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *