Kysely kainuulaisille seuroille ja ilmoittautuminen Teams-seuratapaamisiin

Kulunut viikko on ollut erittäin poikkeuksellinen meille kaikille. Edelleen ilmassa on paljon kysymyksiä, hämmennystä ja varmasti myös epätoivoa. Kuitenkin kaikki me yhdistys- ja järjestökentällä toimivat tiedämme, että suomalainen kolmas sektori on todella tärkeä toimija ja tärkeässä roolissa kannattelemassa suomalaisia myös tämän vaikean ajan ylitse. Harrastustoiminta ja liikunta eivät tule koskaan loppumaan, tässä poikkeustilanteessa se on vain pakonsanelemana joutunut muuttamaan muotoaan – mutta vain hetkellisesti.

Tässä tilanteessa yhteen hiileen puhaltaminen, yhteisten hyvien käytäntöjen jakaminen ja vertaistuki nousevat arvoon arvaamattomaan. Senpä vuoksi Kainuun Liikunta järjestää viikosta 13 seuroille Teams-seuratapaamisia. Näiden tapaamisten tarkoituksena on vaihtaa kuulumisia, jakaa yhteisesti mieltä painavia asioita, mutta jakaa myös hyviä käytäntöjä ja ideoita tämän poikkeustilanteen aikana. Lisäksi näistä tapaamisista Kainuun Liikunta saa yhtenä Liikunnan aluejärjestönä hyvää ja ajankohtaista tietoa seurakentältä vietäväksi yhdessä ja koostetusti ministeriöön.

Liikunnan aluejärjestöjen seurakehittäjien kanssa laitamme perjantaina 20.3.2020 ensimmäisen koosteen alueidemme seurojen mietteistä ja toiveista ministeriöön. Pyydämme seuroja nopealla aikataululla (perjantaihin 20.3.2020 klo 12.00 mennessä) vastaamaan oheiseen kyselyyn ja kirjoittamaan oman seurasi terveiset vietäväksi Opetus- ja kulttuuriministeriölle. Lisäksi voit samalla kyselyllä ilmoittautua viikon 13 Teams-seuratapaamisiin. Valitse kaikki sinulle sopivat ajankohdat, niin jaamme ryhmät siten, että ne eivät olisi liian isoja. Ilmoitamme Teams-aikasi sinulle sähköpostitse ja laitamme sinulle ilmoittautumislinkin tapaamiseen.

Nyt on tullut jo paljon toiveita järjestää Teams-seuratapaamisia ilta-aikoina, tähän tarpeeseen pyrimme vastaamaan tulevien seuratapaamisten kohdalla.

Kyselyyn ja Teams-seuratapaamisiin pääset ilmoittautumaan tästä (mikäli linkin aukeamisessa on ongelmia, kopioi linkki ja kokeile Mozilla-verkkoselaimella).

Voimia ihan jokaiselle tähän kevääseen ja pidetään itsestämme ja toisistamme huolta ❤

Muistutan teitä myös liittymään Kainuun seuratoiminta -Facebook-ryhmää ja seuraamaan Kainuun Liikunnan- Facebook-sivua, jonne pyritään kokoamaan ja jakamaan ajantasaista tietoa seuroille tässä koronatilanteessa.

Kunnon terveisin,
Veera Valtanen
asiantuntija, urheiluseuratoiminta ja kilpaurheilu
Kajaanin urheilukampus -hanke, hankevastaava
Kainuun Liikunta ry
044 358 9556
veera.valtanen(a)kainuunliikunta.fi

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *