Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Kunnon ulkoiluhaaste Kajaanissa

Koronaviruksesta huolimatta ovi luontoon on auki! Lähde hiihtämään, lumikenkäilemään, pyöräilemään tai haluamallasi tavalla ulkoilemaan ja nauttimaan Kainuun luonnosta.

Seuraavista Kajaanin luontoliikuntakohteista:
– Akkovaaran retkipolut
– Erkinpolku
– Kalkkisillan kuntoportaat
– Kaupunginlampi
– Laajankankaan valaistu
– Pirunvaara
– Pöllyvaara
– Renforsin lenkki/Ystävyydenpolku
– Vimpelin/Huuhkajanvaaran hiihtolatu Kieromäkeen

löydät vihjeen, joka sinun tulee painaa mieleesi (ota vihjeestä esimerkiksi kuva). Vihje on A4-kokoinen ja se voi olla esimerkiksi numero, teksti tai kuva. Kun olet kerännyt vähintään viisi vihjettä, leimaa rastit täällä. Älä paljasta vihjeitä muille! Maanantaihin 20.4.2020 mennessä viisi rastia leimanneiden kesken arvotaan kolme kappaletta Kajaanipiste 365 -kirjoja ja Konttorikolmion lahjoittama tablettitietokone!

Huomio! Tämä ei ole nopeuskilpailu! Jos rasteilla on muita ihmisiä samaan aikaan, vältäthän sosiaalisia kontakteja ja pidäthän vähintään metrin välin kanssaliikkujiin. Mikäli sinulla on flunssanoireita, olet yli 70-vuotias tai kuulut riskiryhmään, jätäthän tämän leikkimielisen haasteen väliin ja pysyttelet kotona. Pidätämme oikeuden keskeyttää Kunnon ulkoiluhaasteen, mikäli viranomaiset tiukentavat määräyksiä esimerkiksi ulkona liikkumisen suhteen.

Hauskoja liikuntahetkiä ja #kunnontekemistä luonnossa!

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.