Kunnon startti Kuntopolulla yrittäjyyteen

Tammikuun viimeisenä perjantaina Kajaanihallilla tapahtui jotain ISOA, kun Kainuun Liikunnan Kuntopolku yrittäjyyteen -hanke starttasi kunnolla. Aloitusseminaarissa paljastettiin omat supervoimat ja asetettiin tavoitteita itselle sekä listattiin odotuksia muilta seuraavan vuoden ajaksi.

Iltapäivällä verkostoituminen jatkui lähes tuhannen yrittäjähenkisen kainuulaisen voimin Big Friday -tapahtumassa, jonka sanoma oli ”ajattele isosti ja uskalla unelmoida”. Big Fridayssa kuultiin sekä kainuulaisesta kansainvälisen tason osaamisesta, mutta myös mielenkiintoisia puheenvuoroja Kainuun ulkopuolelta.

Seuraavat askeleet Kuntopolulla otettiin jo heti seuraavalla viikolla helmikuun ensimmäisenä perjantaina, kun Oulun Kärppien entinen toimitusjohtaja Juha Junno saapui Kajaaniin. Tämä SM-liigan parhaaksi valmentajaksikin tituleerattu oululainen herätti hyviä ajatuksia mm. tavoitteiden asettamisesta, johtamisesta ja tiimipelaamisesta.

Kuntopolku yrittäjyyteen -hanke tarjoaa maksutta yrittäjyyskoulutusta, verkostoja, mentorointia, uusia ideoita ja vertaistukea sekä rohkaisee, kannustaa ja valmistaa liikunta- tai luontomatkailualasta kiinnostuneet yrittäjiksi vuosien 2019 ja 2020 aikana. Seuraava askel otetaan Yrittäjyyden Training Campilla 16-17.2.2019 Vuokatissa, jossa jokaiselle osallistujalle laaditaan henkilökohtainen valmennussuunitelma, eli Kuntopolku yrittäjyyteen.

Mikäli Sinä haluat mukaan yrittämään tähän iloiseen joukkoon, ota äkkiä yhteyttä!

Anni Heikkinen
Kunnon tekijä
+358 44 532 5923
anni.heikkinen(at)kainuunliikunta.fi

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *