Kunnon Start Up -tukea aloittavalle yrittäjälle

Kainuun Liikunnan Kuntopolku yrittäjyyteen -hanke tarjoaa maksutta:
Kunnon Start Up -päivä
torstaina 29.8.2019 Pop-Up Kajaanin tiloissa
(os. Kauppakatu 26, Kajaani)!

Luvassa on palveluita ja tukea aloittavalle yrittäjälle sekä inspiroivia yritystarinoita. Päivän aikana pääset tutustumaan mm. Kainuun TE-toimiston, Kainuun ELY-keskuksen, Kainuun Etu Oy:n, Kajaanin kaupungin, Suomussalmen kunnan, Sotkamon kunnan, Oulujärvi Leaderin, ProAgrian ja Kaisanet Oy:n tarjoamiin aloittavan yrittäjän palveluihin. Miltä kuulostaa esimerkiksi starttiraha, koulutus- ja kehittämispalvelut, hankerahoitus, yrityspalveluseteli tai vaikkapa valmiin yrityksen ostaminen? Innostu ja tule kuulemaan lisää torstaina 29.8.2019 uuteen yrittäjät yhteen kokoavaan Pop-up Kajaani -tilaan (Citykäytävä, Kauppakatu 26).

Lisäksi päivän aikana kuulet, minkälainen polku yrittäjyyteen Kaswe Oy:n Atte Haatajalla ja The Great Escapen Olli Kähkösellä on ollut. Päivä huipentuu the other danish guyn yritystarinaan, kun firman toimitusjohtaja Tommi Lähde saapuu Kajaaniin!

Tommi Lähde on 49-vuotias kalsarikauppias, jonka nuoruuden haave oli arkkitehdin ammatti, mutta raumalaisen peruskoulun opinto-ohjaaja sanoi, ettei eväät riitä. Sen lausunnon jälkeen Lähde etsi pitkään omaa alaansa. Hän on tehnyt vaikka mitä: kaikki askelia kohti yrittäjyyttä metodilla yksi eteen, muutama sivuille, muutama taakse. Lopulta joku näki hänessä jotain sellaista potentiaalia, jota hän ei itse nähnyt. ”Joskus riittää, kun yksikin ihminen uskoo sinuun ja sanoo sen ääneen. Se on nyt mun elämäntyö – ei se kuinka monta kalsariparia saan myytyä”.

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille, yrittäjähenkisille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Päivän tarkempi aikataulu julkaistaan pian, joten seuraa tiedotustamme!

Kunnon Start Up -päivä on osa Kainuun Liikunnan hallinnoimaa Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa Kuntopolku yrittäjyyteen -hanketta. Mukana hankkeessa ovat myös Intotalo Oy, Vuokatin Urheiluopisto, Kainuun Osuuspankki, Ylä-Kainuun Osuuspankki ja Kainuun Liitto sekä Kajaani, Kuhmo, Sotkamo ja Suomussalmi.

Lisätietoja
Anni Heikkinen
Kunnon tekijä
+358 44 532 5923
anni.heikkinen(at)kainuunliikunta.fi

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *