Kunnon Start Up -tukea aloittavalle yrittäjälle

Kainuun Liikunnan Kuntopolku yrittäjyyteen -hanke tarjoaa maksutta:
Kunnon Start Up -päivä
torstaina 29.8.2019 klo 13.00-18.00
Pop-Up Kajaanin tiloissa
(os. Kauppakatu 26, Kajaani)!

Luvassa on palveluita ja tukea aloittavalle yrittäjälle, inspiroivia yritystarinoita ja pitchaus-klinikka!

Palveluita ja tukea Sinulle tarjoavat
Finnvera Oyj
Oulujärvi Leader
Kainuun Etu Oy
Kainuun TE-palvelut
Kainuun ELY-keskus
Kainuun Osuuspankki
Kaisanet Oy
Kajaanin kaupunki
Sotkamon kunta
Pohjola Vakuutus Oy
MKN Kainuu yrityspalvelut

Voit tutustua em. palveluihin non-stoppina klo 13.00-16.00 välisenä aikana. Miltä kuulostaa esimerkiksi starttiraha, koulutus- ja kehittämispalvelut, hankerahoitus, yrityspalveluseteli tai vaikkapa valmiin yrityksen ostaminen? Innostu ja tule kuulemaan lisää torstaina 29.8.2019 uuteen yrittäjät yhteen kokoavaan Pop-up Kajaani -tilaan (Citykäytävä, Kauppakatu 26)!

Pitchaus-klinikalla opit, kuinka pitchaat eli myyt ideasi tuntemattomalle lyhyesti ja ytimekkäästi. Hissipuheen kyytiin Sinut opastaa Leipomo- ja kondiittoriliike Pekka Heikkinen & kumpp. Oy:n yrittäjä ja Kajaanin Nuorkauppakamariin ensimmäistä kertaa Suomen mestaruuden Sanan säilä -kilpailussa tuonut Kaisa Marin.

Lisäksi päivän aikana kuulet, minkälainen polku yrittäjyyteen Kaswe Oy:n Atte Haatajalla ja The Great Escapen Olli Kähkösellä on ollut. Päivä huipentuu the other danish guyn yritystarinaan, kun firman toimitusjohtaja Tommi Lähde saapuu kertomaan, mikä yrittäjyydessä on parempaa kuin palkkatöissä.

Tommi Lähde on 49-vuotias kalsarikauppias, jonka nuoruuden haave oli arkkitehdin ammatti, mutta raumalaisen peruskoulun opinto-ohjaaja sanoi, ettei eväät riitä. Sen lausunnon jälkeen Lähde etsi pitkään omaa alaansa. Hän on tehnyt vaikka mitä: kaikki askelia kohti yrittäjyyttä metodilla yksi eteen, muutama sivuille, muutama taakse. Lopulta joku näki hänessä jotain sellaista potentiaalia, jota hän ei itse nähnyt. ”Joskus riittää, kun yksikin ihminen uskoo sinuun ja sanoo sen ääneen. Se on nyt mun elämäntyö – ei se kuinka monta kalsariparia saan myytyä”.

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille, yrittäjähenkisille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Päivän aikataulu
Klo 13.00-16.00 Palveluita ja tukea aloittavalle yrittäjälle
Klo 14.00 Kaswe Oy:n yritystarina
Klo 14.30 The Great Escapen yritystarina
Klo 15.00-16.30 Pitchaus-klinikka
Klo 16.30 the other danish guyn yritystarina

Kunnon Start Up -päivä on osa Kainuun Liikunnan hallinnoimaa Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa Kuntopolku yrittäjyyteen -hanketta. Mukana hankkeessa ovat myös Intotalo Oy, Vuokatin Urheiluopisto, Kainuun Osuuspankki, Ylä-Kainuun Osuuspankki ja Kainuun Liitto sekä Kajaani, Kuhmo, Sotkamo ja Suomussalmi.

Lisätietoja
Anni Heikkinen
Kunnon tekijä
+358 44 532 5923
anni.heikkinen(at)kainuunliikunta.fi

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *