Kainuun Liikunta ry - Logo valkoisella tekstillä.

Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Kunnon puhetta tapahtumista -osa 2 tulossa helmikuussa

Ideoita ja menestystekijöitä liikuntatapahtumien takana -seminaari Kunnon puhetta tapahtumista -osa 2 järjestetään torstaina 1.2.2024 klo 16.30–20.00 Vuokatti Sportilla (os. Opistontie 4, Vuokatti) ja etänä Teamsin kautta. Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille.

Seminaarin ohjelma:
Klo 16.30: Seminaarin avaus, Marita Kaipainen/Kainuun Liikunta
Klo 16.35: Tapahtumien Tampere, Perttu Pesä – Kuulemme Tampereen polusta, tulevaisuudesta ja strategiasta tapahtumien suhteen ja sitä kautta voimme oppia asioita, jotka johdattavat meidät kohti tapahtumarikkaampaa Kainuuta
Klo 18.00–18.30: Kahvit ja pieni suolainen
Klo 18.30: Tapahtumamarkkinointi vastaamaan nykyajan haasteita, Kalle Kotiranta – Kattava liikuntatapahtumamarkkinoinnin paketti keskittyen nykyajan haasteisiin, ja kuulijat saavat kotiin viemisikseen paljon ideoita myös oman alansa tapahtumamarkkinointia ajatellen

Seminaarin vierailevat puhujat


Perttu Pesä
Perttu Pesä toimii tapahtumajohtajana Tampereen kaupungissa, joka on viimevuosina näkynyt ja kuulunut sekä kansainvälisten urheilutapahtumien pitopaikkana kuin myös urheilu- ja tapahtumarakentamisen suomalaisena edelläkävijänä. Vahvasti verkostoituneena toimijana hän edistää tapahtumanäkökulmaa niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin tapahtumatoimijoiden kesken, vahvana ajatuksenaan edistää niin aluetaloudellista, imagollista ja yhteisöllistä kehitystä niiden avulla.


Kalle Kotiranta
Kalle Kotiranta on kokenut viestinnän, markkinoinnin ja tapahtumatuotannon ammattilainen. Hän työskentelee kansainvälisten urheilun tapahtumabrändien kanssa sekä luo ja kehittää kansallisesti tapahtumia ja tapahtumakonsepteja. Kalle vastaa mm. IRONMAN ja FNLD GRVL
-organisaatioiden Suomen markkinoinnista ja viestinnästä sekä Ironcoaching Oy:n osakkaana koko yhtiön Suomen tapahtumatoiminnan markkinoinnista.

Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 29.1.2024 mennessä tästä tai sähköpostilla osoitteeseen marita.kaipainen@kainuunliikunta.fi. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Kainuun liikuntatapahtumien Roadmap 2030 – liikuntamatkailun kehittämishanke järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman liikuntamatkailun kehittämisseminaarikokonaisuuden talven 2023–2024 aikana. Hanke on rahoitettu Kainuun liiton myöntämällä AKKE-määrärahalla.

Lisätietoja antaa:
Marita Kaipainen
marita.kaipainen@kainuunliikunta.fi
044-5325916

Jaa viesti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.