Kainuun Liikunta ry - Logo valkoisella tekstillä.

Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Kunnon puhetta seuratoiminnasta -seurailta

Kainuun Liikunta jatkaa Kunnon puhetta -seminaarisarjaa nyt urheiluseuratoiminnan teemalla. Original Sokos Hotel Valjuksessa (os. Kauppakatu 20, Kajaani) torstaina 4.4.2024 klo 18.00-20.00 hybriditoteutuksella järjestettävässä seuraillassa keskitytään tarkastelemaan, mille näyttää kainuulaisen urheiluseuratoiminnan tulevaisuus toimintaympäristön muutoksissa, ja kuinka säilyttää urheiluseuratoiminnan elinvoimaisuus. Mitä mahdollisuuksia harrastustoiminnan kehittäminen antaa seuroille? Seuraillassa ovat paikalla myös Suomen Olympiakomitean edustajat.

Seuraillan ohjelma:
Klo 17.30 Kahvitarjoilu
Klo 18.00 Strategian merkitys urheiluseuratoiminnassa
Sirpa Korkatti, johtaja (ihmiset ja kulttuuri), Eerikkilän urheiluopisto; puheenjohtaja, Hiihtoliitto
Klo 18.30 Tulevaisuuden seuratoiminta – näe mahdollisuudet ja tunnista haasteet
Eija Alaja, asiantuntija (seuratoiminta), Olympiakomitea sekä Jaana Tulla, johtaja (seura- ja jäsentoiminta)
Klo 19.45  Kohti maakunnallista liikkumisohjelmaa
Teemu Takalo, toiminnanjohtaja, Kainuun Liikunta ry.
Klo 20.00 Tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu seurailtaan kahvitarjoiluja varten torstaihin 28.3.2024 mennessä tästä! Huom. Kirjoita ”Muut lisätiedot” -kohtaan, osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai etänä Teamsin kautta.

Mikäli sinulla ei ole Suomisport-tiliä, syötä oma puhelinnumerosi, ja saat kertakoodin järjestelmään, jolla pääset ilmoittautumaan. Mikäli ilmoittautuminen ei näinkään onnistu, voit ilmoittautua mukaan myös sähköpostitse osoitteeseen inka.sihvola@kainuunliikunta.fi. Sähköpostitse tehtävässä ilmoittautumisessa tulee mainita nimi, edustamasi urheiluseura ja laji, mahdollinen erityisruokavalio sekä osallistuuko tilaisuuteen paikan päällä vai etänä Teamsin kautta

Lisätietoja antaa:
Inka Sihvola
inka.sihvola(a)kainuunliikunta.fi
p. 044-5325929

Jaa viesti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.