Kunnon markkinointia somessa -miten saat lisää asiakkaita ja faneja?

Kuntopolku yrittäjyyteen -hanke tarjoaa maksutta:
Kunnon markkinointia somessa -miten saat lisää asiakkaita ja faneja? -seminaari
Torstaina 2.5.2019 klo 17.00 Kainuun Osuuspankissa (os. Pohjolankatu 18, Kajaani)

Puhujina

Joni Jaakkola
Joni Jaakkola on hyvinvointialan moniottelija, joka niittää suosiota valmennusliiketoimintansa, luentojensa ja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta myös sosiaalisessa mediassa. Joni omistaa yhdessä vaimonsa tietokirjailija Kaisa Jaakkolan kanssa Optimal Performance -valmennusyrityksen ja Optimal Performance Center -valmennuskeskuksen. Vuodesta 2010 alkaen Joni on yhdessä valmennustiiminsä kanssa auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia paremman ravinnon, treenin ja palautumisen äärelle verkossa ja livenä.


Simo-Viljami Ojanen
Simo-Viljami Ojanen on tunnettu sosiaalisena, hyväntuulisena ja taitavana kuntovalmentajana. Hänen tinkimättömänä tavoitteenaan on parantaa kuntoilijoiden harjoittelun laatua, motivoida sekä innostaa heitä kestävyysurheilun pariin tavoitteista ja kuntotasosta riippumatta. Kilpahiihtotaustan omaava Simo-Viljami toimii yrityksessään Electrofit Oy:ssä päävalmentajana. Yritys tarjoaa yksilö- ja ryhmävalmennusta ja huippuvalmentajia niin maastohiihdossa, juoksussa, uinnissa, pyöräilyssä kuin triathlonissakin.

Lisäksi OP Kainuun pankinjohtaja (yritys-, yhteisö-, maatalous- ja metsätalousasiakkaat) Olli Kokkonen esittelee OP Kainuun aloittavan yrittäjän palvelut!

Seminaari on avoin ja maksuton kaikille, mutta paikkoja on rajoitetusti. Ole nopea ja ilmoittaudu mukaan heti!

Merkkaa kalenteriisi jo nyt myös toinen tuleva maksuton teemaseminaari!
Tarinat markkinoinnin ja myynnin tukena -erotu tarinallistamalla!
Torstaina 6.6.2019 Teatteri Retikassa (os. Jalonkatu 1, Suomussalmi)
Puhujana Tarinakoneen Anne Kalliomäki/tarinalähtöisen palvelumuotoilun edelläkävijä Suomessa

Kunnon markkinointia somessa -miten saat lisää asiakkaita ja faneja? -seminaari on osa Kainuun Liikunnan hallinnoimaa Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa Kuntopolku yrittäjyyteen -hanketta. Mukana hankkeessa ovat myös Intotalo Oy, Vuokatin Urheiluopisto, Kainuun Osuuspankki, Ylä-Kainuun Osuuspankki ja Kainuun Liitto sekä Kajaani, Kuhmo, Sotkamo ja Suomussalmi.

Lisätietoja
Anni Heikkinen
Kunnon tekijä
+358 44 532 5923
anni.heikkinen(at)kainuunliikunta.fi

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *