Kainuun Liikunta ry - Logo valkoisella tekstillä.

Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Koko Kainuun Työhyvinvointipäivä 12.5.2023 Kajaanissa

Hei sinä yrittäjä, johtaja, esihenkilö, työntekijä tai muuten työelämässä toimiva henkilö! Olet varmasti kuullut työhyvinvoinnista, mutta onko resilienssi tuttu termi? Resilienssi tarkoittaa ihmisen tai yhteisön psyykkistä joustavuutta sekä palautumis- ja sopeutumiskykyä. Nyt tarjolla on loistava mahdollisuus oppia aiheesta lisää, sillä Kainuun Liikunta ja Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestävät Koko Kainuun Työhyvinvointipäivän perjantaina 12.5.2023. Kurkkaa ohjelma alta ja ilmoita työyhteisösi mukaan!

Tapahtuma järjestetään Kaukametsän ja Hotel Kajanuksen ympäristössä osoitteessa Koskikatu 2–4, Kajaani. Tapahtuman ohjelma alkaa klo 12.30 ja päättyy klo 15.30. Ennen yhteistä ohjelmaa on kuitenkin mahdollisuus käydä omakustanteisella lounaalla Hotel Kajanuksessa, tästä lisätietoa sivun lopussa.

Tapahtuma alkaa Laura Vallin asiantuntijaluennolla. Valli on resilienssitutkija, valmentaja sekä hallintotieteiden tohtori ja hän on tehnyt muun muassa väitöstutkimuksen yksilön resilienssistä ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Luennon jälkeen on myös hetki aikaa esittää Vallille kysymyksiä teemaan liittyen.

Luennon jälkeen päivä jatkuu Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoiden vetämällä toiminnallisella rastikierroksella. Rasteilla pääset liikuskelemaan kevätilmasta nautiskellen, verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa ja saat loistavia eväitä työhyvinvoinnin tukemiseen.

Luvassa on muun muassa:
– Ryhmäytymistä ja vuorovaikutuksen vahvistamasta hauskojen ongelmaratkaisujen ja tehtävien parissa.
– Taukojumppailua ja vinkkejä hyvään työn tauottamiseen.
– Tietovisailua oman hyvinvoinnin parantamisesta, liikuntasuosituksista ja istumisen haitallisuudesta.
– Ulkokuntosalin esittelyä ja testaamista, matalan kynnyksen liikuntaa ohjeistetusti.
– Oman työhyvinvoinnin arviointia työnimun näkökulmasta.

Tervetulleita ovat niin yksinyrittäjät kuin isommatkin työyhteisöt! Ilmoittaudu mukaan ja tule tekemään kanssamme retki resilienssiin! Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta löytyvällä lomakkeella. Osallistumismaksu on 50,00 €/henkilö (ALV 0 %, Ei ALV rek. ALV 4§) ja tämä voidaan laskuttaa suoraan työyhteisöltä. Ilmoittautuminen päättyy 5.5.2023 klo 14.00. Ilmoittautumiset ovat sitovia, ja järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Suosittelemme myös aloittamaan päivän yhteisellä lounaalla Hotel Kajanuksessa. Lounaan hinta on 18,00 €/henkilö. Lounaalle ilmoittaudutaan samalla lomakkeella kuin itse tapahtumaan. Ilmoitathan samalla myös mahdolliset erityisruokavaliot. (Lounas järjestetään, mikäli ruokailijoita on vähintään 20.)

Lounasmenu
Runsas salaattipöytä
Leivät ja levite
****
Kermaperunoita L, GL
Riistapyöryköitä ja tummaa timjamikastiketta L, GL
Broilerin paistileikettä ja chili-bearnaisekastiketta L, GL
Aurapunajuuria L, GL
****
Mustikkarahkaa L, GL

Jaa viesti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.