Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Kierrätä luistimesi ja liikuta lahjoittamalla

Kainuun Liikunta yhdessä kainuulaisten Osuuspankkien (OP Kainuu, OP Ylä-Kainuu, OP Kuhmo ja OP Paltamo) kanssa kerää käytettyjä luistimia, kypäriä, jääkiekkovarusteita ja -mailoja vähävaraisille perheille. Luistelu- ja jääkiekkovarusteita voi lahjoittaa ja tuoda Kajaanin jäähallille (os. Kuntokatu 13, Kajaani) Euroopan Nuorten Talviolympiafestivaalien poikien jääkiekkoturnauksen aikaan 13.-17.12.2021 joka päivä klo 15.00-21.00. Luistimet lahjoitetaan Kajaanin Hope ry:n kautta niitä tarvitseville.

Lahjoitukseen tulevat varusteet voivat olla käytettyjä, mutta kuitenkin ehjiä ja hyväkuntoisia. Luistimet voi tuoda teroittamattomina, sillä Kajaanin jäähallilla toimiva Luistintalli on talkoissa mukana, ja teroittaa maksutta kaikki lahjoitetut luistimet keräyksen päätyttyä.

Kaikki luistimia lahjoittaneet saavat lipukkeen, jota vastaan Kajaanin Kauppakadulla toimiva Teehuone Tsaikka tarjoaa maksutta kahvin tai teen.

”Vuoden 2021 Kainuun Liikunnan seuratoiminnan kehittämisen teemana on vastuullisuus. Haluamme kantaa vastuuta niin sosiaalisesti, ekologisesti kuin taloudellisestikin”, Kainuun Liikunnan viestinnän asiantuntija ja Ekosport Kainuu -hankkeen projektipäällikkö Anni Heikkinen toteaa. ”Luistinlahjoituksella voimme yhdessä edistää sekä yhdenvertaisuutta että ihmisten ja ympäristön hyvinvointia, kun toiselle tarpeettomat luistimet pääsevät niitä tarvitsevien hyötykäyttöön”, Heikkinen summaa.

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *