Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Kasvata urheilijaksi -ilta huoltajille -vanhempi nuoren tukena

Kasvata urheilijaksi -ilta huoltajille -vanhempi nuoren tukena järjestetään torstaina 30.11.2023 klo 18.00–19.00 Teams-etäyhteydellä. Tilaisuus on tarkoitettu urheilevien ja aktiivisesti liikkuvien lasten ja nuorten vanhemmille. Illan järjestää Kainuun Liikunta yhdessä Nuori mieli urheilussa -hankkeen kanssa. Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä Teamsin kautta.

Ohjelmassa klo 18.00–19.00 on vanhempi nuoren tukena. Tämä pitää sisällään tärkeää puhetta mielen hyvinvointia tukevasta arjesta ja nuoren kanssa vietetyn yhteisen ajan merkityksestä. Lisäksi illan tavoitteena on antaa neuvoja ja työkaluja haastaviin tilanteisiin tai kun vanhemmalla on huoli nuoresta. Puhujina toimivat asiantuntija Katri Lilja Nuori mieli urheilussa -hankkeesta ja asiantuntija Miguel Reyes MIELI ry:stä. Luennon aikana esitellään myös Digisti Sporttia Kainuussa -hankkeen aikana tuotettu materiaalipaketti vanhemmille. Esittelijänä urheilutoiminnan kehittäjä Roosa Kananen Kainuun Liikunta ry:stä.

Klo 19.00–19.30 asiantuntijat vastaavat tilaisuuden aikana nimettömästi esitettyihin kysymyksiin ja ajatuksiin. Kysymyksiä voi esittää anonyymisti Padlet-sivustoa hyödyntäen (linkki jaetaan tilaisuudessa).

Ilmoittaudu mukaan tästä maanantaihin 27.11.2023 klo 12.00 mennessä, niin saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen Teams-linkin langoille liittymiseksi.

Jaa viesti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.