KAJAANIN URHEILUKAMPUS- urheiluakatemian ja urheilijan opintopolun kehittämishanke alkaa tammikuussa 2020

KAJAANIN URHEILUKAMPUS- urheiluakatemian ja urheilijan opintopolun kehittämishanke on saanut kaksivuotisen rahoituksen ja hanke alkaa tammikuussa 2020. Kajaanin akatemiatoiminta saa hankkeen myötä kaivattua lisäresurssia toiminnan kehittämiseen, markkinointiin ja laatutyöhön!

Hankkeen kärkenä on kehittää ja luoda Vuokatti- Ruka Urheiluakatemiaan kuuluvalle Kajaanin urheilukampukselle yhtenäinen imago ja brändi, vahvistaa akatemiatoiminnan laatua ja laajuutta ja kehittää koulutuksellisia siirtymävaiheita sekä urheilijoiden tukipalveluita.

Hankkeen päätoteuttajana toimii Kainuun Liikunta ja osatoteuttajana Kajaanin ammattikorkeakoulu. Tässä kaikessa kehittämistyössä tarvitsemme myös seuratoimijoita ja laajaa yhteistyöverkostoa, yhdessä luomme kajaanilaisesta urheilijanpolusta eheän, näkyvän ja nuorta kannattelevan!
Hankkeen työntekijöinä Kainuun Liikunnalla työskentelevät Veera Valtanen 80 % työpanoksella ja Anni Heikkinen 20 % työpanoksella. Veera Valtanen vastaa hankkeessa Kajaanin akatemiatoiminnan opintopolkujen kehittämisestä, akatemian laatutyöstä sekä brändin kehittämisestä. Anni Heikkisen vastuulla on niin ikään brändityö sekä markkinointi ja viestintä. Anni aloittaa hankkeessa 7/2020. Kajaanin ammattikorkeakoulun hankeosuudesta vastaa Joonas Rissanen.

Lisätietoja hankkeesta antaa

Veera Valtanen
asiantuntija, urheiluseuratoiminta ja kilpaurheilu

 

 

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *