Kajaanin Seurafoorumi -urheiluseurojen yhteinen ääni kuuluville

Kajaaniin perustetaan liikunta- ja urheiluseurat yhteen kokoava seurafoorumi. Perustamiskokous pidetään Original Sokos Hotel Valjuksessa (Kauppakatu 20) tiistaina 23.4.2019 klo. 17.00 alkaen. Seurafoorumin tehtävänä on toimia yhteisenä äänenä sekä yhteystyötahona kaupungin suuntaan seuroja koskettavissa liikunta- ja urheiluasioissa. Seurafoorumi on luonteva keskustelukumppani niin kaupungin sivistystoimelle, liikuntatoimelle kuin teknisellekin toimelle.

Seurafoorumin tavoitteena on lisätä kunnan ja seurojen välistä yhteistyötä ja vuoropuhelua. Kajaanin seurafoorumin tehtävinä ovat mm. osallisuuden edistäminen liikuntaan liittyvissä asioissa, urheiluseurojen keskinäisen yhteistyön edistäminen sekä poikkihallinnollinen yhteys Kajaanin kaupungin eri toimialojen kanssa.

Seurafoorumin jäseniä ovat kaikki rekisteröidyt kajaanilaiset urheilu- ja liikuntaseurat. Seurafoorumille valitaan seurojen keskuudesta puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, joiden toimikausi on kaksi vuotta. Kainuun Liikunta toimii koollekutsujana, valmistelijana ja sihteerinä. Seurafoorumi kokoontuu vähintään kaksi kertaan vuodessa ja vuosikokous pidetään kahden vuoden välein, jossa valitaan uudet toimihenkilöt. Seurafoorumi voi nimittää keskuudestaan pienempiä työryhmiä tarvittaessa. Pop-up työskentely voi liittyä esimerkiksi liikuntapaikkarakentamiseen, urheiluseurat yhteen kokoavaan tapahtumaan jne.

Kutsumme kajaanilaisia liikunta- ja urheiluseuroja seurafoorumin perustamiskokoukseen.
Paikka: Original Sokos Hotel Valjus, Kauppakatu 20
Aika: Ti 23.4.2019 klo. 17:00-18:00
Ilmoittautuminen: perjantaina 12.4.2019 mennessä ilmoittaudu tästä
Lisätietoja: Veera Valtanen, Kainuun Liikunta ry puh: 044 358 9556
veera.valtanen@kainuunliikunta.fi

Tilaisuuden järjestävät:
Kainuun Liikunta ry
Kajaanin Kaupunki

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *