Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Kainuun Liikunta etsii urheiluseuratoiminnan asiantuntijaa

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen urheiluseuratoiminnan asiantuntijaa 2.1.2023 alkaen. (Työ voi alkaa sopimuksen mukaan jo aikaisemminkin.) Tehtävänäsi on toimia koko Kainuun kattavan ESR-rahoitteisen Digisti Sporttia -hankkeen projektipäällikkönä ja vastata hankesuunnitelmaan kirjattujen sisältöjen toteutuksesta. Hankkeessa keskitytään erityisesti urheiluseurojen digi- ja hallinto-osaamisen kehittämiseen sekä seurojen välisen yhteistyön lisäämiseen. Lisäksi osa hanketta on organisoimattoman liikunnan edistäminen digitaalisia sovelluksia hyödyntäen.

Haemme tehtävään erityisesti innostunutta ja kokenutta urheiluseuratoiminnan osaajaa, jolla on mahdollisesti kokemusta myös seuratoiminnan eri osa-alueilla hyödynnettävistä digitaalisista sovelluksista. Iso plussa on, jos hakijalta löytyy myös viestintäosaamista sekä kokemusta kouluttamisesta. Organisoimattoman liikunnan edistämiseen meiltä löytyy osaamista jo valmiiksi, mutta ei haittaa, vaikka hakijalta löytyisi digitaalisia työkaluja myös sille puolelle.

Toivomme, että sinulla on
– tehtävään soveltuva tutkinto
– omakohtaista kokemusta urheiluseuratoiminnasta mielellään myös johtokuntatasolta
– hyvät digitaidot ja kokemusta digitaalisten sovellusten hyödyntämisestä seuratoiminnassa
– palava halu kehittää urheiluseurojen toimintaa ja hyvinvointia sekä tuoreita ideoita
– hyvät organisointitaidot
– hyvät viestintätaidot ja kokemusta kouluttamisesta
– erinomaiset tiimityöskentelytaidot
– tolokku ote työhön
– B-ajokortti sekä mahdollisuus tehdä tarvittaessa ilta- ja viikonlopputyötä
– eduksi katsotaan kokemus EU-rahoitteisten projektien hallinnoinnista

Tarjoamme sinulle
– työpaikan monipuolisessa ja eteenpäin pyrkivässä liikunnan aluejärjestössä (työsuhde on määräaikainen 31.12.2023 saakka, ja tehtävässä on 4 kuukauden koeaika)
– nykyaikaiset työtilat Kajaanin toimipisteessä
– reilun työyhteisön ja ammattitaitoiset työkaverit
– perehdytyksen tehtävään

Tehtävästä maksettava palkka on lähtökohtaisesti 2.700,00 euroa/kk+puhelinetu, mutta myös palkkatoiveet huomioidaan hakijan osaamisen ja koulutustason mukaan. Lähetä CV ja työhakemuksesi 16.12.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen teemu.takalo@kainuunliikunta.fi.

Kainuun Liikunta ry on liikunnan aluejärjestö, jonka tehtävänä on liikunnan ja urheilun elinvoimaisuuden kehittäminen koko Kainuussa. Teemme monipuolista yhteistyötä kuntien, urheiluseurojen sekä muiden liikuntaa edistävien toimijoiden kanssa.

Jaa viesti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.