Kainuun Liikunnan toimisto on suljettu väliaikaisesti

Päivitys 6.5.2020: Kainuun Liikunnan toimisto on suljettu 3.8.2020 saakka.

Kainuun Liikunnan motto on #kunnontekemistä, ja toimimme aina kainuulaisten terveys edellä. Lisäksi teemme kaikkemme koronaviruspandemian hillitsemiseksi.

Valtioneuvosto on määrännyt 16.3.2020, että rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Lisäksi suljetaan mm. valtion ja kuntien harrastustilat ja –paikat, uimahallit ja muut urheilutilat ja järjestöjen kokoontumistilat. Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden toimivan samoin. Linjaukset ovat voimassa 13.4.2020 asti.

Näistä syistä Kainuun Liikunnan toimisto (os. Ketunpolku 1, Tieto 1, 87100 Kajaani) on suljettu 18.3.2020 lähtien 3.8.2020 saakka. Kainuun Liikunnan kokoustila ei ole jäsentemme käytössä ko. aikana.

Kainuun Liikunnan kunnon tekijät työskentelevät etätoimistoilla, jos vain pysymme terveinä. Yleisissä asioissa pyydämme olemaan ensisijaisesti yhteydessä sähköpostin kautta toimisto(a)kainuunliikunta.fi. Lisäksi meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla, yhteystiedot löytyvät täältä. Pahoittelemme tilannetta ja pyydämme ymmärrystä, mikäli vastauksissa on hieman normaalia pidempi viive.

Pestään käsiä, pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme sekä harjoitellaan omatoimisesti ja liikutaan kauniissa Kainuun luonnossa!

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *