Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Jekku-jänö seikkailee varhaiskasvatuksessa Jekku-viikolla

Lähde mukaan Jekku-seikkailuun 22.–26.11.2021! Kampanjan tavoitteena on lisätä vauhdikasta liikettä sisätiloissa heittäytymällä mukaan Jekun seikkailuihin. Jänön mukana laitetaan töppöset heilumaan Jekku-jenkan tahtiin, etsitään kadonnutta häntää temppuradalla ja askarrellaan tikku-Jekut ja jänökorvat. Lisäksi lapset voivat tutkia Jekun seikkailuja julisteesta, ja mikä hauskinta – Jekku lähettää lapsille liikkumaan innostavia kirjeitä. Viikko huipentuu Jekku-juhliin, sillä pienissäkin tiloissa mahtuu temmeltämään! Tehtäviä ja toimintaa on suunniteltu viideksi päiväksi.

Ilmoittautuminen on auki! Varhaiskasvatusyksiköt ja perhepäivähoidon tiimit voivat ilmoittautua mukaan kampanjaan 4.–17.10.2021 tästä! Linkki sähköisiin kampanjamateriaaleihin lähetetään kaikille ilmoittautuneille marraskuun alussa. Tuhat ensimmäiseksi ilmoittautunutta yksikköä saa postissa viisi Jekku seikkailee-julistetta!

Liikunnan aluejärjestöt haluavat olla tukena lisäämässä alle kouluikäisten lasten fyysistä aktiivisuutta ja kehittämässä aktiivisempaa varhaiskasvatuspäivää. Kampanjan toteuttaa liikunnan aluejärjestöjen Lisää liikettä -hanke, johon olemme saaneet avustusta opetus­ ja kulttuuriministeriöltä.

Jaa viesti

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *