Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Digisti Sporttia Kainuussa -hankkeen koulutukset urheiluseurojen valmentajille

Ilmoittautuminen koulutussarjan ensimmäiseen, maksuttomaan koulutukseen keskiviikkona 27.9.2023 kello 13.30 on nyt avoinna! Koulutuksen aiheena on kuormituksen ja palautumisen seuranta juniori- ja huippu-urheilussa. Kouluttajana toimii Joel Wenning, liikuntafysiologi (LitM) ja fysiikkavalmentaja, yrityksestä Firstbeat Technologies Oy. Mikäli ajankohta ei ole sinulle sopiva, on koulutuksesta saatavilla tallenne.

Digisti sporttia -hankkeessa on hankittu urheiluseurojen valmennuksen käyttöön 15 kappaletta Firstbeat Bodyguard 3 -laitteita ja 10 kappaletta niiden käyttöön tarvittavia Sport Premium lisenssejä. Koulutuksesta saat valmiudet ja oikeudet hyödyntää näitä omassa valmennustoiminnassasi. Näiden lainaamisen edellytyksenä on koulutukseen osallistuminen tai tallenteen katsominen. Laitteiden lainaaminen hankkeen aikana on maksutonta.

Itse koulutus järjestetään etäkoulutuksena, mutta koulutuksen seuraamista ja valmentajien yhteen tuomista varten järjestetään Kajaanissa koulutuskatsomo kahvien kera. Ilmoita siis ilmoittautumislomakkeella tarkasti, oletko tulossa koulutuskatsomoon vai osallistutko kotoa käsin, jotta osaamme varata riittävät tilat ja tarpeeksi tarjottavaa. Paikka ilmoitetaan osallistumismäärän selvittyä.

Kaikilta osallistujilta, myös tallenteen tilaajilta kerätään ESR-hankkeiden osallistujakohtainen seurantatietolomake hankkeen rahoittajan vaatimaa raportointia varten. Tästä lähetetään tarkemmat ohjeet ilmoittamaasi sähköpostiin, luethan ne huolella.

Tervetuloa mukaan kehittämään Kainuun urheiluseuravalmentajien digiosaamista!

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 25.9.2023 kello 12:00. Ilmoittaudu tämän linkin kautta. 

Koulutuksia on syksyn aikana tulossa yhteensä neljästä teemasta, joita ovat harjoitusdatan analysointi, ravintovalmennus, psyykkinen valmennus ja fysiikkaharjoittelu ja omatoimiharjoittelun seuraaminen.

Digisti Sporttia-hanke on ESR-rahoitteinen hanke, jonka tavoitteena on lisätä Kainuun alueen urheiluseurojen digi-, hallinto- ja valmennusosaamista.

Lisätietoja:
Roosa Kananen
roosa.kananen(a)kainuunliikunta.fi
p. 044-5325914

Jaa viesti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.