Kainuun Liikunta ry - Logo valkoisella tekstillä.

Verkosto- ja vaikuttamistyö

”Enempi parempi”, kuuluu vanha suomalainen sanonta. Tästä Kainuun Liikunta on samaa mieltä. Yhdessä tekemällä, verkostoja laajentamalla ja toimialarajat ylittämällä saadaan käyttöön yhä suurempi tietotaitopankki. Yhdessä tekeminen on voimaa!

Listatessa Kainuun Liikunnan arvoja, nousee kumppanuus listan kärkeen. Toiminnan kehittäminen ja laajentaminen vaatii tiiviitä ja laajoja verkostoja. Yhteistyö yli kuntarajojen nousee silloin avainasemaan. Ryhmä on yhdessä enemmän kuin sen osiensa summa.

Kainuulainen voimavara on luonto ja selkeät, monimuotoisia mahdollisuuksia luovat vuodenajat. Tämän teeman ympärille on hyvä rakentaa esimerkiksi laajoja palvelukokonaisuuksia, joissa ovat osallisina useamman eri kunnan toimijat yhdessä.

Edelläkävijän ja suunnan näyttäjän rooli vaatii ennakkoluulotonta heittäytymistä. Kainuun Liikunta on kuntien kumppani ja maakunnallisen kuntayhteistyön järjestelijä liikunta- ja liikuntamatkailupalveluiden kehittämisessä sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työssä.

Perusasiat eivät vuosien saatossakaan muuksi muutu, mutta yhä enemmän ja koko ajan nopeammin digitaalistuvan yhteiskunnan myötä tekemiseen on mahdollista saada aivan uusia vivahteita. Mahdollisuudet uusille palveluille ja toimintatavoille ovat lähes tulkoon rajattomat. Paikalleen ei voi jäädä tamppaamaan, vaan eteenpäin on mentävä niin kuin sen kuuluisan mummon lumessa.

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.