Kainuun Liikunta ry - Logo valkoisella tekstillä.

Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Korpikansa Seikkailee -kiertueella Kunnon mittausta

Kainuun Liikunta järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa loka-marraskuussa 2024 maakunnallisen hyvinvointikiertueen, joka antaa osallistujille kattavan kuvan tämänhetkisestä fyysisestä kunnosta. Kiertueen tapahtumiin osallistuu vuosittain noin 800 hyvinvoinnistaan kiinnostunutta kainuulaista. Maksuttomissa Korpikansa seikkailee -kuntomittauksissa pääsee mittauttamaan puristusvoiman, kehonkoostumuksen sekä kestävyyskunnon hengästymättä ja hikoilematta. ”Mittauksiin suosittelemme varaamaan ajan jo ennakkoon. Näin vältytään ylimääräiseltä ruuhkalta ja jonottamiselta. Jos kuitenkin paikkakunnan kaikki ajat ovat varattuja, kannattaa tulla paikanpäälle katsomaan ja kysymään mahdollisesti vapautuvia paikkoja”, muistuttaa terveysliikunnan asiantuntija Matias Ronkainen Kainuun Liikunnalta. Kainuun Sydänyhdistys on myös mukana kiertueella sydänterveyden edistämisen asialla.

Tervetuloa tapahtumiin!

Kiertueaikataulu ja ilmoittautumiset julkaistaan syksyllä 2024

Jaa viesti

12 ajatusta aiheesta “Korpikansa Seikkailee -kiertueella Kunnon mittausta”

 1. Jouko Karjalainen

  Missähän tuo ilmoittautuminen tapahtuu ja miten? Helpottaisi kovasti mukaantuloa.

  1. Kainuun Liikunta ry

   Hei Jouko, mukaan voi ilmoittautua ”Ilmoittaudu tästä” -kohdasta. Tervetuloa!

   1. Veikko Aalto

    Voisiko tämmöinen 82 vuotias papparainen osallistua? 7 vuotta sitten testattiin ja oli loisto tulokset. Olis kiva nähdä mitä 7 vuotta on on saanut aikaan.

   2. Kainuun Liikunta ry

    Hei Veikko, ilman muuta myös 82-vuotias saa tulla testeihin. Lämpimästi tervetuloa!

 2. Sirpa Eskelinen

  Olisin kiinnostunut kuntotestistä kun koskaan ei ole tehty ja nyt tuntuu et kunto on huonontunut.

  1. Matias Ronkainen

   Hei Pirjo
   Pahoittelut että kaikki varatut ajat ovat ehtineet jo mennä. Kannattaa seurata ilmoittautumissivuja, josko sinne ilmestyy peruutusaikoja. Paikanpäälle voi myös tulla katsomaan ja kysymään voidaanko mitata myös sellaisia henkilöitä, ketkä eivät ole saaneet aikaa varatuksi.

  1. Matias Ronkainen

   Hei Susanna
   Ikävä kyllä tänä vuonna ei pystytä lisäämään päiviä kiertueelle, mutta pyritään huomioimaan tämä suuri kiinnostus ensi vuoden kiertuetta suunnitellessa.

 3. Hei!

  Kajaanin ajat ovat aina täynnä. En ole ikinä onnistunut saamaan täällä aikaa mittaukseen. Kerran olen onnistunut Suomussalmella asuessa sinne pääsemään, kun oli vielä vain jonotus käytössä. Kajaanissa tuo kaksi vajaata mittauspäivää on ihan liian vähän. Ajat menevät hetkessä! Tai sitten näitä mittaustapahtumia pitäisi olla useammin. Luulen, että nyt vain aktiivisimmat liikkujat ym. niitä eniten hyödyntävät. Me tavan tallaajat jäämme rannalle, kun emme niin aktiivisesti seuraa milloin ilmoittautumiset ym. aukeavat.

  1. Kainuun Liikunta ry

   Hei Sini! Pahoittelut, että kaikki varatut ajat ovat ehtineet jo mennä. Kannattaa seurata ilmoittautumissivuja, josko sinne ilmestyy peruutusaikoja. Paikanpäälle voi myös tulla katsomaan ja kysymään, voidaanko mitata myös sellaisia henkilöitä, ketkä eivät ole varanneet aikaa. Kannattaa liittyä myös Kainuun Liikunnan uutiskirjeen tilaajaksi (Kainuun Liikunnan nettisivuilla etusivun oikeassa alalaidassa linkki) sekä ottaa Kainuun Liikunan Facebook- ja Instagram-tilit seurantaan, niin ajankohtaisista asioista pääsee kuulemaan kärkijoukoissa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.