Harrastemessut

Harrastemessut siirtyvät koronatilanteen vuoksi verkkoon sekä paikallisten urheiluseurojen ja harrasteyhdistysten omiin tiloihin valtakunnalliselle harrastusviikolle 2.–6.11.2020! Viikon aikana paikalliset urheilu- ja harrasteseurat esittelevät toimintaansa Kainuun Liikunnan somekanavissa, ja luvassa on #kunnontekemistä ja näkemistä kaikille. Lisäksi voimassa olevat rajoitukset huomioiden seurat voivat järjestää lajikokeiluja seurojen omissa tiloissa.

Urheilu- ja harrasteseurat: nyt on tarjolla hieno tilaisuus estellä seuranne toimintaa, joten tule mukaan iloiseen joukkoon tekemään mukavaa tapahtumaviikkoa! Tapahtumassa ovat mukana Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijat, jotka editoivat seurojen tuottaman materiaalin ja tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan ovat myös kuvaamassa tervehdyksiä. Kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille seuroille toimitetaan ohjeet ja vinkit videon tekemiseen.

Tarkoituksena on kuvata seuran toimintaa, tekemistä ja fiilistä sekä houkutella nykyisiä ja uusia jäseniä seuran toimintaan myös tämän poikkeuksellisessa ajassa!

Tapahtumaa järjestämässä Kainuun Liikunta yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulun sekä paikallisten urheiluseurojen ja harrasteyhdistysten kanssa.

Lisätietoja