Harrastemessut

Harrastemessut tulevat taas Kajaanihalliin (os. Ratakatu 2, Kajaani) lauantaina 10.10.2020 klo 10.00-14.00! Päivän aikana paikalliset urheilu- ja harrasteseurat esittelevät toimintaansa, ja tapahtumassa on #kunnontekemistä ja näkemistä koko perheelle. Maksuttomilla Harrastemessuilla pääset tutustumaan seuroihin ja kokeilemaan eri lajeja. Paikalle odotetaan yli 30 urheiluseuraa ja muuta harrastustoimintaa järjestävää yhdistystä.

Urheiluseurat ja harrasteseurat
Urheilu- ja harrasteseuroille tarjotaan jälleen hieno tilaisuus estellä toimintaansa ja liikuttaa kaikenikäisiä maksutta! Seurat saavat näkyvyyttä ja harrastajia sekä uusia toimihenkilöitä seuratoimintaan mukaan. Lisäksi Harrastemessut ovat oiva paikka verkostoitua muiden urheiluseurojen ja yhdistystoimijoiden kanssa. Tule siis mukaan iloiseen joukkoon tekemään mukavaa messupäivää sekä vieraille että urheiluseuroille! Ilmoita urheiluseurasi/yhdistyksesi mukaan tapahtumaan 31.8.2020 mennessä tästä.

Tapahtumaa järjestämässä Kainuun Liikunta yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen ja harrasteyhdistysten kanssa. Tapahtuman tukijana toimii Kajaanin kaupunki.

Lisätietoja