Kainuun Liikunta ry - Logo valkoisella tekstillä.

Kainuun liikuntatapahtumat roadmap 2030 -hanke

Kainuun liikuntatapahtumat roadmap 2030 -hanke monipuolistaa Kainuussa järjestettävien liikuntatapahtumien määrää.

Kainuun liikuntatapahtumat roadmap 2030 -liikuntamatkailun kehittämishanke

Kainuun liikuntatapahtumat roadmap 2030 -liikuntamatkailun kehittämishankkeen tavoitteena on tukea ja lisätä Kainuun kotimaista ja kansainvälistä matkailua lisäämällä ja monipuolistamalla Kainuussa järjestettävien kertaluontoisten ja toistuvien liikuntatapahtumien määrää. Edelleen tavoitteena on lisätä tapahtumien ja lisääntyvän matkailun kautta Kainuun tunnettuutta sekä tukea matkailuun sidoksissa olevien yritysten taloutta sekä mahdollistaa yritysten kasvua ja uusien yritysten syntyä.

Toiminnallisena tavoitteena on laatia koko Kainuun kattava tapahtumastrategia, road map vuoteen 2030 saakka, jossa määritellään alueen kuntien ja toimijoiden tahtotila ja resurssit uusien kertaluotoisten ja toistuvien kansallisten ja kansainvälisten liikuntatapahtumien hakemiseen ja toteuttamiseen vuoteen 2030 saakka. Hankkeessa tullaan myös luomaan maakunnallinen yritysten sekä kolmannen ja neljännen sektorin toimijapankki, jota tapahtumajärjestäjät koko Kainuussa voivat hyödyntää liikunnan suurtapahtumien järjestämisessä.

Hankkeen rahoittaja: Kainuun liitto
Hankeaika: 1.12.2022–31.12.2023
Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -määrärahasta on myönnetty hankkeelle tukea 52.123,00 e

Lisätietoja
Teemu Takalo
044 532 5921
teemu.takalo(at)kainuunliikunta.fi

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.