Urheilukortti

Tältä sivulta löydät tietoa Urheilukortista.

Urheilukortti

Mikä on Urheilukortin idea?

Urheilukortti on urheiluseurojen ja -tapahtumien yhteinen pääsylippu, joka tulee käyttöön 1.9.2021. Urheilukortti toimii ainoastaan mobiilikorttina. Kortti on voimassa ostopäivästä 18 kuukautta. Urheilukortti maksaa 69,00 euroa ja siihen
sisältyy viisi pääsylippua urheilutapahtumiin. Urheilukortista tulee myös etukortti, jolla omistaja saa etuja ja alennuksia liikuntapalveluista ja tuotteista.

Urheilukortin tavoitteet on tehty neljäksi vuodeksi

Urheilukortti haluaa katsojat takaisin urheilukatsomoihin ja kehittää urheiluseurojen ja -tapahtumien taloutta. Tavoittelemme tapahtumiin urheilun uusia seuraajia ja monipuolisempaa urheilun seuraamista. Haluamme lisätä naisten ja nuorten urheilun arvostusta ja mielenkiintoa.

Numeraalisena tavoitteena on saada katsomoihin puoli miljoonaa uutta katsojaa sekä lisätä merkittävästi
urheilukatsojien tapahtumakäyntikertoja eri lajien ja seurojen tapahtumissa. Päämääränä on neljässä vuodessa saavuttaa 180 000 urheilukortin käyttäjää Museokortin kehityspolun tavoin. Tavoitteen toteutuessa urheilulle palautuu yli 21 miljoonaa euroa pääosin uutta kuluttajilta ja yrityksiltä tulevaa rahaa.

Miksi urheiluseuran kannattaa liittyä Urheilukorttiin?

1) Liittyminen on seuralle ilmaista –se ei maksa seuralle mitään.

2) Mukaan liittynyt urheiluseura voi kontrolloida Urheilukortin mobiilisovellukseen tulevia
tapahtumiaan, urheilukortin käyttömäärää sekä määrittelemällä Urheilukorttiin sisältyvän pääsylipputuotteensa. Jatkossa myös seuran ilmaistapahtumat voivat tulla esille mobiilisovelluksessa.

3) Urheiluseura voi saada provision välittämistään Urheilukorteista tai toimia kuluttajan lunastaman Urheilukortin lahjoituksen kohteena.

4) Urheilukortti tilittää seuralle seuran tapahtumissa käytetyt pääsyliput nopeasti seuran
pankkitilille.

5) Urheilukortin pääsylippujen kontrollointi ei aiheuta seuralle lisäkuluja –ei tarvita erillisiä kortinlukulaitteita. Urheilukortti seurustelee lippuyhtiöiden välittämien pääsylippujen kanssa. Urheilukortin käyttäjä näyttää mobiilisovelluksessa olevan pääsylipun tapahtuman lipunmyynnissä/lipuntarkastuksessa.

6) Urheiluseura hyötyy Urheilukortin laajoista mainoskampanjoista ja markkinointiviestinnästä. Lisäksi seura pääsee mukaan Urheilukortin nettisivuille sekä muuhun Urheilukortin monipuoliseen markkinointiviestintään.

7) Urheilukortin voi lunastaa työsuhde-etumaksuvälineillä.

Urheilukortti-logo

Lue lisää Urheilukortista ja sen eduista ja lataa PDF-muotoinen esite tästä. Olemme liikunnan aluejärjestönä mukana Urheilukortin kehittämisessä seurojen pitkäkestoiseksi varainhankintavälineeksi. Kerromme mielellämme lisää Urheilukortin ominaisuuksista.

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.