Tapahtumasta all inclusive palvelutuotteeksi

Tapahtumasta all inclusive palvelutuotteeksi -hankeen tavoitteena on Endurance Kainuu -tapahtumasarjan monipuolistaminen nykyaikaiseksi palvelukokonaisuudeksi ja matkailutuotteeksi. Hankkeelle on myönnetty alueelliset innovaatiot ja kokeilut AIKO-rahoitus. Hankeaika on 1.5-30.9.2018.

Kainuun Liikunta on uudistanut www-sivut, ja samaan aikaan olemme luomassa Endurance Kainuu -tapahtumasarjan ympärille uudenlaista palvelukonseptia. Jatkossa saat samassa paketissa sekä elämysurheilua että tapahtumiin valmistautumista tukevia liikunta- ja urheilutoimijoiden, matkailutoimijoiden ja alueen huippu-urheilijoiden tuottamia palveluja! Koko paketin ostaminen onnistuu näppärästi ja parilla klikkauksella pian avattavassa Kunnon verkkokaupassa. Verkkokauppa avataan syksyn 2018 aikana, joten pysy mukana!

Hankkeen toimenpiteinä olemme:

– koonneet yhteen Kainuun alueen toimijoita, jotka voivat olla luomassa palvelusisältöä uuteen palvelukonseptiin
– rakentaneet palvelukonseptia, jossa jäsenellä on käytössään all inclusive -paketti
– uudistaneet Kainuun Liikunnan nettisivut
– perustaneet Kunnon verkkokaupan palvelukonseptia varten

Hanke tukee Kainuun maakuntaohjelman tavoitetta kasvattaa yritysten määrää sekä edistää jo olemassa olevien yritysten kasvua. Lisäksi hanke tukee maakuntaohjelmaan kirjattuja tavoitteita markkinoiden kasvusta sekä matkailutarjonnan uudistamisesta kysynnän muutoksia ennakoiden. Digitaalisuuden hyödyntämistä, yhteistyötä ja kumppanuuksia eri toimijoiden kesken sekä uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämistä painotetaan niin Kainuun matkailustrategiassa kuin myös Kainuun Liikunnan tekemisessä.