Osallistava ja liikunnallinen teatteri

Yhdessä tekemistä hyvällä mielellä

Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hanke on yhdessä tekemistä hyvällä mielellä. Tässä hankkeessa taide, liikunta ja sirkus yhdistetään rennolla tavalla. Tarkoituksena on saada tuntumaa taiteeseen ja liikuntaan sekä samalla aktivoitua sosiaalisesti. Hanke on suunnattu 15-25-vuotiaille nuorille ja se on osallistujille maksuton. Nuoret saavat itse olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa toimintaa haluamallaan tavalla ammattilaisten kanssa.

Valtakunnallista hanketta koordinoi Helsingin Diakonia-ammattikorkeakoulu, ja mukana toiminnassa osatoteuttajina ovat Kainuun Liikunta ry, Kajaanin Kaupunginteatteri, Kalliolan Nuoret ry, Q-teatteri ja WAU ry. Kainuun aluehanketta koordinoi Kajaanin Kaupunginteatteri.

Toimintaa toteutetaan useiden yhteistyötahojen kuten oppilaitosten, peruskoulujen ja lukioiden, etsivän nuorisotyön tai kuntouttavan työtoiminnan kanssa. ESR-varoin toteutettavaa hanketta rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Hanke on alkanut marraskuussa 2016 ja päättyy maaliskuussa 2019.

#ilmaiseitseäsi -leiri järjestetään Kajaanissa, Joutenlammella 28.-30.9.2018.

Lisätietoja