Kainuun Liikunta ry - Logo valkoisella tekstillä.

Ajankohtainen artikkeli

Tältä sivulta löydät Kainuun Liikunnan ajankohtaisen artikkelin.

Buusti360 – Liikettä ja hyvinvointia työyhteisöön

Työhyvinvointi tukee työntekijöiden terveyttä ja toimintakykyä. Henkilöstö on tärkeä resurssi, jonka jaksamisesta tulee pitää hyvää huolta. Liikunnan aluejärjestöjen Buusti360palvelu tarjoaa työyhteisöille liikettä ja hyvinvointia valtakunnallisesti. Buusti360 on liikunta- ja hyvinvointiohjelma, joka tarjoaa tukea, työkaluja ja toimivia käytäntöjä liikunta-aktiivisuuden kehittämiseen ja ylläpitoon työyhteisöissä.

Buusti360-hyvinvointiohjelma rakennetaan työyhteisönne tarpeiden pohjalta. Saatte ideoita ja apua laajasta valtakunnallisesta asiantuntijaverkostostamme. Monipuoliset, vuosittain vaihtuvat teemat pitävät yllä motivaatiota ja haastavat kokeilemaan uusia, innostavia tapoja liikkua ja huolehtia hyvinvoinnista!

Voit tutustua tarkemmin Buusti360-hyvinvointiohjelmaan täällä.

Toimintaa järjestää 15 Liikunnan aluejärjestöä ympäri Suomen. Kainuussa asiantuntijana toimii Kainuun Liikunta ry. Hyvinvointiohjelma tarjoaa yrityksille monipuolisia ja räätälöityjä palveluja liikkeen ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Tiimistämme löydät laajasti osaajia eri työhyvinvoinnin osa-alueille. 

 

Ole rohkeasti yhteydessä, kerron mielelläni lisää

Matias Ronkainen

Terveysliikunnan kehittäjä

044-5325924, etunimi.sukunimi@kainuunliikunta.fi

 

Jaa viesti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Liity Kainuun Liikunnan uutiskirjeen lukijaksi! Pysyt ajan hermolla tulevista tapahtumista, liikunnan ja urheilun uusimmista tuulista, koulutuksista, tukiasioista ja paljosta muusta.